Android cebini yenileyeceklere tavsiyeler!

CHIP Online
10-12-2011, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Yeni bir cep alacaksınız ama henüz çıkmamış bir model kafanızı karıştırıyor. Peki beklemeye değer mi

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/andr ... vsiyeler_30755.html

Resimlerle: 55 Android canavarı bir arada

Mevcut Android cebinizi yeni, daha üstün bir Android cihazıyla değiştirmeyi planlıyorsunuz. Ancak henüz çıkmamış olan bir başka telefonda aklınızın bir köşesinden geçiyor. Peki yeni cebinizi hemen şimdi gidip satın almalı mısınız, yoksa çıkacak daha daha iyi bir telefonu beklemeli misiniz?

Android, iPhone'a göre biraz farklı, zira her geçen gün yeni Android cihazlarla tanışıyoruz. Bu nedenle "en iyi telefon"a sahip olmak istiyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Burada önemli olan, henüz çıkmamış olan telefonun neden daha iyi olduğunu düşündüğünüz.

Beklemeye değer özellikler

Örneğin yeni Android 4.0'ı beğendiyseniz, Galaxy Nexus'u veya Android 4.0'lı bir cebi beklemenize değebilir. NFC'li bir cep arıyorsanız, Galaxy S II gibi bir cebi tercih edebilirsiniz. Fiziksel klavyeli bir cep istiyorsanız, Droid 4'ü beklemenize değecektir.

Eğer pil ömrünü sihirli bir şekilde ikiye katlayan bir cep ortaya çıkarsa, bu cebi de beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Tüm konu: Android cebini yenileyeceklere tavsiyeler!

İzleyin: Türk şirketten 65 inç'lik Android tablet

Resimlerle: 55 Android canavarı bir arada

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yeni bir cebi bekleyip beklememek konusunda kararsızlık çekiyor musunuz?

bosluk
10-12-2011, 02:33   |  #2  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

Eğer pil ömrünü sihirli bir şekilde ikiye katlayan bir cep ortaya çıkarsa, bu cebi de beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Aslında çıkmış :) Huwei'nin yeni modeli Android için epey iyi bir pil ömrü vaadediyor. Sanıyorum 1.4ghz de işlemcisi varmış.

Yanlız Apple hakikaten de dünya teknolojisini çağ atlattıran buluşlar yapan bir firma. iPhone diye birşey çıkartmamış olsalardı, hala klasik menülü Nokia'lar kullanıyor olacaktık kanımca. Hale bakın, 1-2 sene içerisinde standart işletim sistemleri yerine 4-5 sene öncesinin masaüstü bilgisayar işlemcileri kadar hızlı işlem güçlü cep telefonları piyasaya sürüldü. Cidden bu teknoloji geliştiren şirketlerin çoğu son derece içten pazarlıklı ve hainler. Bağımsız bir firma devrimci bir ürün çıkartmadıktan sonra ellerindeki teknolojiyi son kullanıcıya sunmaktan acizler. Yakında projeksiyon ekran ve klavyeli o konsept iphone de çıkarsa bir anda hangi teknolojileri ortada göreceğiz merak ediyorum.

Keşke apple gibi yaramaz çocuklar donanım alanlarında da olsalar. Bir anda 30 çekirdekli işlemciler, projektif 1000 inç ekranlar, 500 tb'lık sabit sürücüler ve çok daha fazlası inanıyorum ki 50 senelik programa alınmış zamanlarını bekliyorlar çıkmaya...