arkadaşlar galaxy w tel var hesaplar ve senkranizasyon bölümünde 2 adet gmail hesabım var birini silmek istiyorum ama "Bazı uygulamalar bu hesabı gerektirir. Bunu ancak telefonu varsayılan ayarlarına sıfırlayarak kaldırabilirsiniz" diyor. Bu da tüm kişisel verilerin silinmesine neden olur uyarısı var bunu veri kaybetmeden nasıl yapabilirim. kaybedersem hangi verilerim kaybolur.
android hesaplar ve senk. hesap silme
o hesapların bağlı olduğu uygulamaların kendi ayarlar menüsünden önce hesabı silin...daha sonra telefonun senk. menüsünden silebilirsiniz...yani hesabın bağlı olduğu bir uygulama olmaması gerekiyor...
dostum uygulamaları yönet ekranından uygulamaların verilerini sildim olmadı gizlilik altından ayarı yapındiyor gizlilik menüsünde de fabrika ayarları var fabrika ayarlarınamı dönmem gerek bir hesabı silmek için. senin dediğin gibi nasıl olacak nerden bileceğim hangi uygulamanın hesabı kullandığını
mail hesabıyla alakalı uygulamalar genelde mail alıp verme yada sosyal paylaşım ile ilgili uygulamalardır..onları kontrol etmeni tavsiye ederim...yada kökten çözüm telefonun backup yedegini alıp fabrika ayarlarina geri yükle..paralı uygulaman varsa geçenlerde uygulamaları apk'ye çeviren bir program tanıtmıstı CHIP onunla yedeklemeni tavsiye ederim...daha sonra kurması kolay olur...
http://www.youtube.com/watch?v=fLLwoZhqFVg arkadaşlar izleyin ve uygulayın.... tavsiye ediyorum. root ta filan gerek yok