Ankara Dershane https:www.odtululeraktifegitim.c

stajer2
11-05-2017, 12:43   |  #1  
stajer2 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2017

ANKARA DERSAHANE

            Dershaneler ÖSYM tarafından yapılan merkezi sınavlara hazırlanmak isteyen adaylar için uzun yıllardır vazgeçilmez bir adres olmuştur. Adaylar bu eğitim kurumları sayesinde sistemli ve düzenli çalışma alışkanlığı edinirler. Bu kurumlar merkezi sisteme uygun bir şekilde tasarlanan eğitim programları yaparlar. Yaptıkları eğitim programının her adımında adayın sınava hazırlandığı süreçte onu her anlamda doldurmak için yapılır. Ankara dershaneler açısından oldukça uygun bir şehirdir. Burada bir çok büyük üniversite aynı zamanda ortaöğretim, ilköğretim okulları ve kolej bulunmaktadır. Yani öğrenci açısından oldukça kalabalık bir şehirdir Ankara.

            Okullarda verilen eğitimin merkezi sınavlarda yetersiz kalmasıyla ortaya çıkan dershaneler sınavlar konusunda uzman ve başarılı kadrolara sahiptir. Linke tıklayarak görebileceğiniz gibi https://www.odtululeraktifegitim.com/Bu uzman kadro ÖSYM'nin sistemini yakından takip eder. Bu sayede bu kadronun yaptığı eğitim programı merkezi sistem ile birebir benzer bir sistem olur. Merkezi sistemde olan her değişiklik hızlı bir şekilde dershanelerin sistemine uygulanır ve aynı zamanda sınava hazırlanan aday bilgilendirilir. Dershaneler Ankara'da bir çok çeşittedir. Yani merkezi sistemin yapmış olduğu her sınavın hazırlığı için o alanda çalışan başarılı dershaneler mevcuttur.

            Peki bu dershanelerin işleyişi nasıldır? Dershaneler diğer eğitim kurumlarından bir çok konuda ayrılmaktadır. Kendilerine özgü uygulamaları ile sınava hazırlanan adayları bir çok alanda ve bir çok farklı yöntemlerle hazırlarlar. Temel olan ilk uygulamalar, eğitimcileri sınavlarda adayların sorumlu oldukları dersleri açık ve anlaşılır bir şekilde işlemektedir. Yapılan tarama testleri ve denemelerle adayların işlenen bu derslerden ne derece verim alabildiği yada anlamadığı bir ders varsa onunun tespiti yapılır. Aynı zamanda bu denemelerle adaya bir nevi sınav ortamı yaşatılarak sınava hazırlıklı olması sağlanır. Deneme sonucunda tespit edilen bir eksiklik varsa eğer, bu açığı kapatmak için adaylar etüt programı yapar. Etütlerde yine uzman eğitimcilerle birlikte çalışarak açıklarını kapatırlar.

Ankaradaki dershanelerde aynı bu şekilde çalışmaktadır. Dershaneler aynı zamanda uzman kadrolarındaki rehberlik öğretmenleriyle adayların tercih süreçlerinde onlara yardımcı olurlar. Adaylar sınav süreci stresli bir süreç olduğu için bazen yanlış kararlar alabilmekte bu yüzden uzman rehberlik kadrosu ile dershaneler adaylara rehberlik hizmeti de sunmaktadır.