Arkadaşlar ankarada en ii orjinal oyun satan yerler ve adreslerini bilen arkadaşlar söyleyebilirlermi?
Şimdiden herkese teşekkürler. . .
arkadasım orjınal ıstıyosan armada planet gıbı yerlerde var .dıkkat edersen dısarda gazete fln koyuyolar ıcındekı adama sole o gosterır sana .ama kendıme guluyorum valla ama korsan ıstıyosan bırsuruuu.:):)maltepe pazarının oralardada var oradanda bulabılırsın
arkadsım sen ankaranın neresınde otruyosun ya:):):)sendekı oyunlara baktımda baya ıy valla:):):):ehehehehe
vatan bilgisayr ve optimumdaki mediamarkt a bi bak derim.çok çeşit bulacağın kesin.pek oyunla ilgim olmadığı için fiyatları hakkında bilgim yok :)
mediamark ti hıc onermıyorum normalden cok pahalı fıyata satıyolar.ama vatan bılgısayarı bende onerırm
Bence netten almak daha mantıklı...
Hem Ankara'da o otobüsten in yok Ankaray'a bin olmadı in başka bir vasıta. Sonra yürü. Sıkıcı ve de yorucu...
Arabası olana güzel bi şehir kuşkusuz...
vatan bilgisayında çok ucuz olduğu söylenemez ;) ayrıca adamın arabası olmadığını nerden biliyosunki olmasa bile abartılcak bi durum yok :) ancak mediamarkt a gitcekseniz ordaki yol çalışması otobüsle gitmeniz halinde biraz sorun olabilir :)
gimsada varmı bilmiyorum ama orda varsada alma çok kazık elektronik ürünler.carrefoursa ya bakabilirsin,onun içindeki teknosada olabilir tam hatırlamıyorum.metro çarşısında bilgisayrcılar var ama pek sanmıyorum yinede bir bak orayada...