diğerleri kısmına oy verenler lütfen o mağazaların adlarını yazsın
değerli üyeler anketimizde bir yanlış anlaşılma olmuş internet mağazalarından bahsetmiyoruz bizzat arabaya binip gidilip alışveriş yapılan yerlerden bahsediyoruz.
anket 31 temmuzda sona erecektir
ankaradaki en hesaplı teknoloji mağazaları
ürün konusunda stok durumları nasıl
mavi bilgisayar vardı...
bilgisayarda tercihim gigatek olmuştur genelde. ama diğer teknolojik ürünler(mesela fotoğraf makinası) gigatekte olmadığından maviden almıştım(hala maviye borcum var) gigatekin ürün çeşitliliği ve taksit seçeneği pek iyi olmayabilir ama gerçekten ucuzdur.
bir de kadıoğlu kırtasiye vardı ama sanırım orası perakende satış yapmıyor. 2003 te gayet ucuza bir bilgisayar toplamıştım. en son gittiğimde dışkapı'dan taşınmşlardı. sitelere taşınmışlar diye duydum.
Anketiniz bence kapsamsız olmuş. Exa bilgisayar hepsiburada gibi firmaları unutmuşsunuz ki bu firmalar oldukça yaygın ve müşteri potnsiyeli çok fazla.
media mark cok uygun cogu urunu optımumdakı yerden aldım ama sadece oraya baglı kalmakta ıyı degl .nt dede uygun oluo cogu urun.
vatan computer bana daha yakın olduğuiçin öncelikli tercihim :)
ewd ben de maviden çok alışveriş yaptım fiyatlar iyiydi
anlaşılan vatan bilgisayar önde gidilecek gibi...
gigatek neredeymıs ılk defa duyuyorm
gigatek online alışveriş sitesi değil mi
gigatek bi kere sadece tek biyerde ve küçük bir dükkansa ayakta kalabilmek adına her çeşit parçayı yada ürünü getiremiyebilir.Mesela yukardaki firmalar bi üründen en az 20 alabildiği için toptancılara daha az para öderler ve yeni ürünleri daha çabuk getirebilirler.ayrıca bankalar çok büyük olmayan işletmelere kredi kartı taksitlerinde fazla vade farkı koyuyorlar.Ayrıca tek bir mağazası olan yerler birçok konuda eksiktir