ben bir laptop almak istiyorum ama internetten alışveriş yapmayı pek sevmiyorum direk giderek mağazadan görerek almak istiyorum sizce hangi mağaza daha hesaplı olur.ama şu özelliğide istiyorum ürün çeşitliliği fazla olsn çünkü bazı mağazalar kötü ürünlere fazla indirim yapıolar
ankaradaki en hesaplı teknoloji mağazası
1500 - 2000 arası oyun için
ben mesela electroworld e güvenmiyorum çünkü ürünlern fiyatını çok gibi gösterip indirip yaparak vatandaki yada diğer mağazalardaki fiyata satyorlar.bu görüş sizce doğrumu
ben electroworld diyorum , çünkü daha önce alacağım bir ürünü başka mağazalardan pahalıya sattığını görmedim , laptopumu ordan aldım , aldığım zaman 1700 den 1330e düşmüştü ve piyasada hala 1700e satılıyordu , dün logitech x230 aldım 109 tl , diğer marketlerde daha pahalıydı , şuda var eğer world kart 6 taksitli olarak alırsanız vatan kartta varsa vatan bilgisayarda aynı fiyata geliyor , alacağınız ürünün hem vatanda hemde electroda fiyatına bakarsanız uygun olanı seçebilirsiniz ama diğerleri fasa fiso ,
Vatanda yaşadığım sıkıntı oldu daha önce , cep telefonu aldım , tel sıkıntılıydı , 6 taksit muhabbeti 290 liraya almıştım , neyse geri verdik onlarda kabul etti telin sıkıntılı olduğunu , tel parası değerinde hediye çeki verdiler , başka tel aldım ama o telefonu hediye çekiyle aldığım için ve üstünüde nakit ödediğim için indirimli fiyattan vermediler , yani ilk olarak şuanki telimi alsaydım 30 lira az ödeyecektim , bu şekil saçma uygulamaları var vatanın
Bu ankette olması gereken en önemli teknoloji mağazası MediaMartk'tır.
Bana göre Türkiye'nin en iyi ve en büyük teknoloji marketidir.
Chip tarafından yapılan testlerde de 2 yıl üstüste 1. gelmiştir.
En iyi fiyat garantisi verdiğini de unutmayalım.
Anakara'da Çankaya,Etlik ve Eryaman'da bulunuyor.