burdakı adama nasıl acıyorum bir bilseniz...
o fotoyu çeken belki bunların ıcındeydı allah rahmet eylesın
burdakı adama nasıl acıyorum bir bilseniz...
o fotoyu çeken belki bunların ıcındeydı allah rahmet eylesın
Ben bu sorunun cevabını buldum...
resımde godugunuz gıbı fotocular bınaların altından fotoları çekiyorlar.
Bence adam ve foto mak. hala sağ
haaaahhaaahaaaaa
evet ya adam kendini niye riske atsın diyecem ama bu ispanyollar zaten kendilerini riske atıyor ya bunca boganın önünde koşuşturmak akıllı işimi be ya hu
benersincehaaaahhaaahaaaaa, zaten onlarda akıl olsa orada neişleri var ama benim fotoğraftaki pekte saklanarak çekilmişe benzemiyordu
evet ya adam kendini niye riske atsın diyecem ama bu ispanyollar zaten kendilerini riske atıyor ya bunca boganın önünde koşuşturmak akıllı işimi be ya
ufuksBelki de once zıngggggg diye bir ses gelmiştir.Sonra adam beyaz ışığa doğru yürümüştür.
Borga-xBen bu sorunun cevabını buldum...resımde godugunuz gıbı fotocular bınaların altından fotoları çekiyorlar.
Bence adam ve foto mak. hala sağ
Bence boğa olduğu yere çakılmışıtr. Adama bişey olmamıştır
resmi incelerseniz resim yol ortasında çekilmiş yani bina altından değil ve boğanın ayaklarına bakarsanız hayvanceyız kaymış tam düşmek üzere iken çekilmiş
sonuç: adam mavi ekranı görmüş hasar büyük
Bence adam niyazi olmuştur (helvayı kavuralım biz) makine ise sizlere ömür ama belki parçalarından traş makinası yapılabilir geri dönüşümcü olmak lazım demi
prof. fotoğrafçıdır çeken . bence hiçbişey olmamıştır. yada kullanılan robot kamera da olabilir.
bektashprof. fotoğrafçıdır çeken . bence hiçbişey olmamıştır. yada kullanılan robot kamera da olabilir.Öyleyse bile o robot kamera artık bir mutfak robotu olmuştur
KylieÖyleyse bile o robot kamera artık bir mutfak robotu olmuşturbu aralar eski konuları hortlatmakda üstüne yok
dextercanbu aralar eski konuları hortlatmakda üstüneNe olmuş arşiv bunlar için vardır forumun süsümü bozuluyor?
Adramiti boğadan çok senin yorumuna güldüm helal arkadaşım espirili bir insansın belli
KyLie Güzel espri yapmışsın begendim gerçekten :) Adramiti zaten yine uçmuş :)
Fotograf yayıldıgına göre fotografcı yaralı kurtulmuştur.
acaba fotoğraf makinesinde hasar var mı?
mekanı cennet olsunn:D degermı bi foto için
bence adam video çekiyodur boğayı görünce kamerayı atıp kaçmıştır o görüntü videodan olabilir inşallah öyledir yoksa o adamın vücudunda bi karadelik çıkabilir