bence tilki lider ie8'in(kararlı sürüm) piyasaya çıkması ile neler olur bilemeyeceğim artık ama şimdilik firefox diyorum
Anket Hangi Tarayıcı Daha İyi
en iyi firefox ta bizim okulun sitesinde acık war kaynak kodlarla oynayınca herkesin notlarına bakabilion direk kaynak kodlarıyla oynanmıs siteyi gosterebildiği icin operada kullanıom
opera,e8,firefox dahil sorun yaşamadığım yok öncelikle onu belirtelim.Çoklu tarayıcı kullanıyorum:opera,firefox,e8,safari,maxthon,slim,buzz,flock sorunsuz kullandığım daha ziyade son saydıklarım.Advanced Browser,Chrome,The World Browser,Green Browser gibi yeni sistemden sildiklerim de oldu.
firefox iyi ama chrome neden yok. Bence ırkçılık var :D
Sonuna kadar Netscape. Ne kadar güncellemeyi bırakmış olsalarda bence çok daha hızlıydı Firefox'tan. Fakat ne yazık ki, Maxthon gibi berbat tarayıcılar güncellemeye devam ederken Netscape battı...
Yazık...
firefox remden yesede ie den çok çok iyi operayı denemedim hiç ama gene bizim yanık tilki derik
ie çabuk açılması güzel
firefoz un ise çok kolay olduğundan ve eklentileri süper olduğundan güzel
flock u deneyın bence firefox tan asagı kalır yanı yok
acaba firefoxmu yoksa operamı daha kullanılışlı? 3 tarayıcıda kurulu ancak karar veremedim... şimdilik opera başta... özellikleri güzel + ları varda genede kesin bir şey diyemem... uzman olan kardeşler daha iyi bilirler...
İE 8 in son çıkardıgı RC 1 paketinden sonra baya hızlandı zirvede o var şu an onun ardından Safari geliyor sonra FireFox ondan sonra da Google Chrome browser ı geliyor sıralama böyle bence.
bende opera diyorum. çok hızlı
Google Crome'a çok yakında eklenti desteği geleceğini açıkladı şu anda bile crome oldukça revaçta bir sonraki sürümle birlikte daha yenilikçi aynı zamanda oturaklı olacağından kuşkum yok. Crome diyorum.
ben safari kullanıyordum ama google chrome kullanmaya başladım arkadaşların dediğin gibi mükemmel şekilde hızlı firefox hızlı diyenlere soruyorum firefox neresi hızlı birtek eklenti özellikleri var onda iyi diyorlar safari, google chrome vazgeçmeyin en hızlısı bunlar isterseniz deneme yapın.
Bence Firefox Ama IE'da Kaliteli ve hızlı geliyor...