Sizce hangi işletim sistemi daha iyi ?? Mac OS X'mi ? Windows 7'mi? Gerçekten karar vermekte zorlanıyorum.
Anket: Mac OS X & Windows 7
İlla ikisinden biri diyorsan Windows 7. Ama Linux dağıtımlarından birini de dene derim.
Linux ilgilimi hiç çekmiyor.
Mac hiç kullanmadım , bilmiyorum tabi ki fikir sahibi olduğum Windows 7 diyorum.
mac profosyonellere özel. profosyonelden kastım, sistemi sadece belli amaçlar için kullanacaklara özgü...
öyle ki bu işin crackı yok ve o yüzden parayı çıkarttırıyor. zaten parayı verince sorunsuz herşey çalışıyor. böylece profosyenel oluyor :) az kullanım sebebi de bu zaten.
Mac öncü PC kopyalayıcı... yalan söylemiyorum herşeyi tarih anlatıyor... Hatta Windows bile 1983-84 te Apple dan Macintosh 128k nın prototibinden çalındı. Bill Gates, Apple da iken Macintosh System 1.00'ın disketini götürüp içini biraz değiştirerek hazırladı Windows 1.01'i... sonradan anlaşılan bu durum Apple ile Microsoft'un ortaklığının bozulmasına sebep oldu... hala bu kopyalama geçerli yani PC lerin geleceğini merak ediyorsan Apple'ı takip et...Bak görürsün iPad çıktı diye en az 2 yıl sonra her markanın 3-5 tane tablet PC'si olacak demedi deme :) iPhone'da da öyle oldu...
ben şu an 10.6.4 ve win 7 ultimate kullanıyorum sistem full apple ve o yüzden en ıyı işletim sistemi apple benim için