64 bit ; Antivirüse gerek bile yok çok güvenli gerçekten takdir ettim ama PES 2010 da takılma yapıyor uyumsuzlar galiba, ama çok güzel bir işletim sistemi.
Anket: Windows 7 X86'mı ? X64'mü kullanıyorsunuz?
- 1
- 2
64 bit ; Antivirüse gerek bile yok çok güvenli gerçekten takdir ettim ama PES 2010 da takılma yapıyor uyumsuzlar galiba, ama çok güzel bir işletim sistemi.Uyumsuz olduklarını hiç sanmıyorum bence senin sisteminden kaynaklanan bir sorun vardır.Çünkü ben pes2010 ilk çıktığından beri x64 sistemde kullanıyorum sorunsuz çalışıyor..
win7 Ultimate 64 bit kullanıyorum,çünkü yeni topladığım bilgisayarımda 4 gb ram var ve donanımım için o kadar para döktüm dolayısıyla belleğimi son byte'ına kadar kullanmak istiyorum.şimdiye kadar hep 32 bit kullanmıştım.hatta bu bilgisayarımı aldığım ilk bikaç hafta da 32 bit kullandım yine win7 Ultimate ile.aradaki bariz farkı gördüm ve en ufak bir uyumsuzluk yada sorunla karşılaşmadım.ancak en çok hayran kaldığım şey ise win7 64 bitin kararlılığı.bırakın çökmekten bahsetmiyorum,en ufak bir takılma,donma yada "falanca bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" ile karşılaşmadım.bir daha da 32 bit kullanacağımı hiç sanmıyorum..
Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum.Donanımlarımdan(RAM) daha iyi yararlanmak istiyorum.Şimdiye kadar da sadece bazı 32-64 bit uyumsuzluklarıyla karşılaştım.Bunların dışında da gayet memnunum:)
32 sayısını 2ile çarpınca acaba virüsler girmiyor mu ?Alay etmek yerine biraz okusanız?güvenlik konusunda acaba neyden bahsettiniz ?
http://blogs.technet.com/b/andre ... -and-be-secure.aspx
Win 7 64bit kullanıyorum yeni windows işletim sistemi çıkarsa indirir onu kurarım. Çünkü windows'u seviyorum
Alay etmek yerine biraz okusanız?http://blogs.technet.com/b/andre ... -and-be-secure.aspx
her hangi bir alay cümlesi göremedim mesajımda recep bey. orda bir soru sordum güvenlik konusunda neyden bahsettiniz die ? sonuçta 64 sayısı 32nin kendisi ile çarpılması yani 2 katına eşittir. mizahsal olarak başladım yazıya ve bilmediğim konu hakkında soru sordum..
- 1
- 2