Ne tür klavye tercih ediliyor merak ediyorum, uzun süre standart klavyede ısrar ettikten sonra Steve Balmer'ın bir fotoğrafında a4'ün yeni standartlarından birine benzer ms olduğunun tahmin ettiğim bir klavye kullandığını gördüm.
Bende A4Tech KL-23 slim klavye kullanmaya başladım.
Sanırım alışmayada başladım. Chip okuyucuları ne tür klavye tercih ediyor acaba? Bir anket açma imkanımız varmı? Forumda aradım bulamadım.
ANKET yapamıyormuyuz? Klavye kullanım alışkanlığı.
Benim kullandığım iki klavye de Microsoft.Biri Comfort Curve Keyboard 2000, diğeri de Multimedia Keyboard 1.0A.
Ayrıca bildiğim kadarıyla üyeler anket açamıyor.
2-3 yıldan beri kullandığım CHİC marka klavye var. PES ve NFS oynamaktan E,A,S,D,X ve yön tuşlarının yazısı silindi. w tuşuda ha silindi ha silinecek.
MICROSOFT COMFORT CURVE2000 KLAVYE kullanıyorum .
nasıl resim ekleyebiliriz .imageshack... değil çünki internettten download ve upload yapılamıyor kısıtlı yani
bir yolu war mı?
Resim koymayı unutmuşum:
Comfort Curve Keyboard 2000:
Multimedia Keyboard 1.0A
Kastettiğim tuş düzeniydi, anlaşılan herkes enter üzerinde uzun virgül tuşu olan klavyelerden kullanıyor artık. Yada piyasaya bunlar hakim.
bir dostnasıl resim ekleyebiliriz .imageshack... değil çünki internettten download ve upload yapılamıyor kısıtlı yaniResme sağ tıklayıp özelliklerinden adresine bakın.. www.cjb.net resim upload tercihim.
bir yolu war mı?
yanlız bilekligi siyah
Buda benim 3 yıllık emektar ve klasik bir klavye
[url=http://www.cjb.net/images.html?4b95d.jpg][/url]
O zaman soruna ilk cevap benden olsun.Ben ve dünyadaki büyük çoğunluk Q klavye kullanıyoruz.
Kastettiğim harf düzeni değil, notbooklardaki gibi garip garip tuş düzeni olan bisürü klavye türemesi piyasada, standart klavye diye birşey kalmadı nerdeyse.
Eee ne soruyorsun o zaman."Eğimli mi düz mü?" diye mi?