intel e6700 ve ati x1900xtx kullanıyorum.... memnunum ama ekran kartımdan değil verdiğim parayı haketmiyor kesinlikle
ANKET
- 1
- 2
emrozdmr işlemcinden memnunmusun? ben eylül-ekim gibi yeni pc toplamayı düşünüyorum ve araştırma yapıyorum. işlemcinle ilgili hiç sorun yaşadın mı?
intelle amd arasında bayağı bır fıyat farkı var gecen gun bır adam pc topladık 560 ytlye 4000+ topladık ıntelde ıse fıyat 800 900 ytlyı buluyor ıntel ucuz olsa ıyı olur daha ucuzada pc toplıyabılırız 350 ytl ye falan
evet bende gecen ay 450ytl'ye topladım kasasını..
anakart(690g), işlemci,hdd,1gb 800mhz ram, 400W psu, kart okuyucu filan hepsı 450'ye geldı.Bu ay toplasaydım belkı daha ucuza gelırdı..
amd en az 100 ytl ucuz oluyor
onboard 690G chipsetinde directx 10 desteklisi geliyor tam bana göre.
bjk_semihwindsorları önermiyorum çok fazla güç gereksinimi varasimileciben artık amd 4800 öneriyorum intelden daha ucuz ve watt olarak az yakıyor.
asimileci İNTEL CORE2DUO E4400 önermeyi bıraktın he hayırlısı bakalım
brishbane leri öneriyorum..çünkü;
brishbane 65 nm. 65 watt
windsor 90 nm. 90 wattcore2duo 65 nm. 65 watt
intel pentium 4 90 nm. 90 watt
bjk_semihemrozdmr işlemcinden memnunmusun? ben eylül-ekim gibi yeni pc toplamayı düşünüyorum ve araştırma yapıyorum. işlemcinle ilgili hiç sorun yaşadın mı?bir sorun yaşamadım tavsiye ederim ama yeni serilerden e6x50 gibi yada quad al q6600 ler 250$seviyesine düşecekmiş
core2duo E6850 tavsiye ederim
evet ben hep amd kullanıyorum ve intele alışamadım. intel alırsam e6750 düşünüyorum ama AMD de aklımı kurcalıyo bakalım.
fiyatlar belli olsun acele etme motor mu takıcan arkana
pancar moturu var benim bahçede istersen vereyim.
tmm yarın antepe gelip alayım pancar motorunu
kamikazeBeyler mini bir anket yapıyım dedim.Anket iki aşamalı:1-İşlemciniz amd mi intel mi?Modeli ne?Memnun musunuz?2-Ekran kartınız grafik yongası nvidia mı ati mi?Modeli ne?Lütfen forumdaki herkes cevap versin.CPU: Intel P4 2.8 GHz - Memnunum!
Graphic Adapter: Nvida Geforce Go5100 - Memnunum!Memnun kalmak zorundayım zira kullandığım bir labtop.
Son Düzenleme: theironman ~ 06 Temmuz 2007 09:13
amd işlemci amdcipset ati::D ekran kartı
amd 3000+ performans gerektiğinde 2520 mhz de işler yoluna konuyor ekran kartında atiden şaşmam 9600xt ile her işimide görüyorum. sistemimi değiştirecekmiyim sorusuna ise evet diyorum barcelonanın çıkışını bekliyorum hd2900xt ile iyi bir ikili olacaklarına eminim ama ddr2 ye güvenmiyorum.
Grapevine sendeki venice çekirdekmi bendekı de 3000 venice 2550 yaptım ama ustune cıkmadım ht yukselınce sısteme tepkısı cok daha hızlı oluyor amd nın tık deyınce tak acılıyor program
bjk_semihtmm yarın antepe gelip alayım pancar motorunugel bekliyorum kayfen hazır
fıstık daha olmadı ama
- 1
- 2