Geçmiş olsun Sabır Dostum Bu Cuma Cuma saatinde sana ve annene dua edicem Hepimiz edelim arkadaşlar RABBİM Derdi verir arkasından Şifasınıda verir Tami istemesini Bilene İnşallah İyi olur Sevgiler.
ANNEMiN HASTALiĞi
- 1
- 2
İYİ OLACAK HASTANIN DOKTOR AYAĞINA GELİRMİŞ :)ANNEN İÇİN DE BÖYLE OLMASINI UMARIM.ANCAK BUNUN BİR HASTALIKTAN MI YOKSA CİLDİNİN HASSASİYETİNDEN Mİ KAYNAKLANDIĞININ BELİRLENMESİ LAZIM ÖNCELİKLE.HASTALIKTANSA TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİNİZ DEĞİLSE KINA MUCİZE BU KONUDA KINALASIN ANNECİĞİMİZ SONRA VAZELİN OHHHHHHHH,TAMAM .KARACİĞERLERİ İÇİN DE YEŞİL ÇAY İÇMELİ .GEÇMİŞ OLSUN
Geçmiş olsun arkadaşım annene acil şifalar diliyorum..
geçmiş olsun annelirimizin kıymetini bilmeliyiz ...
Geçmiş olsun kardeş. Benim annemin de ayaklarında yaralar var. Doktorlar çare bulamadı. Kii çok felaket birşey yani elleyemiyo kaşıyamıyo ama çok kaşıntı yapıyo.
Egzema
Doktorlar bir türlü çare bulamadı. Sinir stress diyo...
Alternatif tıpa yöneldik faydası oluyo. Sizde şifalı bitkileri filan googleden araştırın isterseniz.
geçmiş olsun kardeş sana yardım etmeyi çok isterdim fakat ne bu konu hakkıında bi bilgim var ne de tanıdığım
Geçmiş olsun. Allah şifa versin kardeş. İnşallah iyileşir.
hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çokkkkk teşekkür ederim...benim için ne kadar değerlisiniz bir ALLAH bilir...daha şimdi geldim..kasa nın PSU su patladı.gummmmm:d dün gece...o yüzden geç kaldım..hepiniz beni çok duygulandırdınız..ağlamak elde değil...
geçmiş olsun ama star trek e bence git üzüntünü
kralshepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çokkkkk teşekkür ederim...benim için ne kadar değerlisiniz bir ALLAH bilir...daha şimdi geldim..kasa nın PSU su patladı.gummmmm:d dün gece...o yüzden geç kaldım..hepiniz beni çok duygulandırdınız..ağlamak elde değil...
psu bilem üzüntüden patlamış
- 1
- 2