Anonymous 5 Kasım'da bu devi çökertecek!

CHIP Online
10-08-2011, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Anonymous, dünyanın en büyük hack saldırısını 5 Kasım'da yapmaya ant içti! İşte grubun hedefi

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/anon ... kertecek_28535.html

Resimlerle: Tarihe geçen en tehlikeli hacker saldırıları

22 Ağustos İnternet filtresi tartışmaları devam ededursun, yeni bir tarih ile daha karşı karşıyayız: 5 Kasım. Anonymous olarak tanınan büyük hacker topluluğu, görünüşe bakılırsa tarihindeki en büyük saldırılardan birini Facebook'a karşı gerçekleştirecek. Zira grup, yeni yayınladığı bir videoda 5 Kasım'da 750 milyon nüfusu olan sosyal ağ devi Facebook'u çökertmeye ant içti.

Anonymous, bu saldırıyı gerçekleştirme nedeni olarak ise Facebook'un kullanıcı bilgilerini kullanma şekli hakkında "ciddi kaygıları" olmasını gösterdi. Anonymous, Village Voice web sitesinde şu önemli iddialarda bulundu:

"Facebook, devlet birimlerine bilgi satıyor ve güvenlik firmalarına gizli bir şekilde erişim sağlıyor. Böylece dünyanın dört bir yanındaki insanlar, gizli bir şekilde izleniyor. Bu sözde whitehat infosec firmalarından bazıları, Mısır ve Suriye gibi otoriter devletler için çalışıyorlar."

Tüm konu: Anonymous 5 Kasım'da bu devi çökertecek!

İzleyin: PS3'ü işte böyle kırdılar...

Resimlerle: Tarihe geçen en tehlikeli hacker saldırıları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Anonymous'un bu saldırı planı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yunus Kiper
10-08-2011, 12:57   |  #2  
Yunus Kiper avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
321 mesaj

Hiçbirşey olmaz. Anonymous Türkiye'de olduğu gibi foslayıp gider. Adamların amaçları zarar verip tepki çekmek değil, sanki bi savaş orduğusu gibi her yere kafa tutup savaşmak. Türkiye'deki saldırıda yasağın protestosu değildi, bizdeki bazı akıllılarda buna destek çıkıyor. Tek söyliceğim bu Anonymous artık çok olmaya başladı..

endlessnight
10-08-2011, 14:47   |  #3  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

dasti
10-08-2011, 15:37   |  #4  
dasti avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,962 mesaj

hiç birşey yapacaklarını zannetmiyorum :) Bende saldırı düzenlicem benim ki de 4 Kasım'da olacağını için onlar birşey yapamıcak merak etmeyin :P :)))

KarCet
10-08-2011, 19:12   |  #5  
KarCet avatarı
Üye
89 mesaj

Bu Açıklamadan Sonra FACEBOOK Saldırıya Karşı Önlemler Almaya Başlamıştır Zaten.

sosyalik
11-08-2011, 01:34   |  #6  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

Akıllı kimse yapacağı saldırıyı önceden duyurmaz. Ya haber çarpıtılıyor ya da Anonymous'ta akıl yok.

cod-96_2026
11-08-2011, 01:52   |  #7  
Yıllanmış Üye
321 mesaj
Alıntı: sosyalik  
Akıllı kimse yapacağı saldırıyı önceden duyurmaz. Ya haber çarpıtılıyor ya da Anonymous'ta akıl yok.
adamlar saldırılarıyla gündeme gelemeyice böyle saçma sapan  haberlerle gündemi meşkul etmeye çalışıyor 4 aysonra kasımın 5 i geldiğinde bu saçmalıkları unutmuş oluruz ztn

Mr.ED
11-08-2011, 03:15   |  #8  
Mr.ED avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
417 mesaj

Ben daha şu güne kadar Anonymous veletlerinin herhangi bir yeri çökerte bildiğini duymadım (duydum aslında ama hepsi yalan haber). Sadece boş laf yapıyorlar. Zaten çoğu şizofren galiba kendi hayal dünyalarında anca msn patlatırlar. Ayyıldız Tim'in yaptıklarına daha cevap veremediler. Şimdide tutturmuşlar FBI'ı ekledik anca vivivivi....
Not: Bu veletler küçükken çok fazla fim izlemişler.