selam arkadaşlar.bana ücretsiz bir anti dialer programı tavsiye edermisiniz.şu anismini verip programı töhmet altında bırakmak istemiyorum fakat ben kullandığım programdan memnun değilim.ayrıca nereden elde edebileceğimi belirtirseniz sevinirim.teşekkürler
anti dialer programı tavsiyesi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Eğer sisteminde dialer çalışmasını istemiyosan C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections yolunu takip et..PBK klasörü karşına çıkacakdır..Sağ tıklayıp özelliklerden "Salt Okunur" yap klasörü..Artık mevcut bağlantınızdan başka hiçbir bağlantıya geçit vermemiş olursunuz..Ama başka bir bağlantı hesabı açmak istedğinizde klasörün salt okunur özelliğini kaldırmanız gerekir..
Birde www.trsecurity.net adresinde "Check Dialer" programı var..Bilgisayarınızda herhangi bir dialer bağlantısı olursa sizi uyarıyor..Çok güzel bişey..Ben sürekli kullanıyorum onu..
Kolay gelsin..
YAW Anti-Dialer var ama shareware. Mükemmel bir anti dialer'dır.
alıntı:
Gönderen : yasYAW Anti-Dialer var ama shareware. Mükemmel bir anti dialer'dır.
Doğru dedin..Segmentinin en iyi programı ama bir sorunu var , küçük bir sorun..
Program Almanca..
Ve hiçbirşey anlamıyorum..
merhaba anti dialer başlığı altında gönderdiğim foruma ilginiz için teşekkür ederim.yalnız tavsiye ettiğiniz programa 15 dolar istiyorlar bu tür programın ücretsiz olanını biliyorsanız belirtirmisiniz.teşekkürler.bu arada ben super online nın ürettiği bir programı kullanıyorum.. adresinden indirdim fakat bu programdan memnun değilim super online dan başka bir ıss desteklemiyor.ben tt net kullanmaya başladım.1-2 gün öncesine kadar işime yarıyor du yani.teşekkürler.
alıntı:
Gönderen : Thunderboldalıntı:
Gönderen : yasYAW Anti-Dialer var ama shareware. Mükemmel bir anti dialer'dır.
Doğru dedin..Segmentinin en iyi programı ama bir sorunu var , küçük bir sorun..
Program Almanca..
Ve hiçbirşey anlamıyorum..
Cevabı yazıp gönderdikten sonra hatırladım bunu, üşendim cevabı değiştirmeye
-------------------------------
Genç Beyin Anti-Dialer diye bir şey vardı, Chip'in dediğine göre bilinen dialer'ları engelleyebiliyormuş.
Antivirüs programları da dialer'ları engelleyebiliyorlar. Kaspersky ücretli bir çözüm. Antivir PE ücretsiz bir çözüm.