arkadaşlar ben bugüne kadar burda hep nod 32 yi tavsiye etmiş ve onu savunmuş biri olarak dün bu kararımdan vazgeçtim...nedeni ise nod 32 yi lisanslı kullanıyorum...yhani parayı bastım aldım naleti...ama nedense son zamanlarda pcde acayip şeyler oluyordu kaç defa diskleri tarattırmama rağmen hiçbir tehdite rastlayamıyordum..bende sinir oldum pcnin kasacağını bile bile kasperskyin d30 günlük deneme sürümünü kurdum..sonuç ney biliyormusunuz arkadaşlar deneme sürümü olmasına rağmen 4 tane trojan.win32.gen virüsü temizledi...artık nod 32ci deilim anti-nod32ciyim...okadar ödül aldığına aldanan kullanıcılardandım ama kaspersky benim aklımı başıma getirdi...nod 32 kullanan arkadaşların dikkatine bir seferlik nod32 yi kaldırıp kasperskyi kurun ve taratın pcnizi bakalım virüs çıkacak mı??sonuca göre siz kendi değerlendirmenizi yapın...
ANTİ-NOD 32
bende nod32 kulandım senin gibi sorunum olmadı. ama kaspersy 2009 kis kullnaıyom memnunum.
bende de aynı şey olmuştu her ne kadar deneme sürümü olsa bile 3684768 günlük olsa bile. :) ne görev yüneticisi açılıyodu ne regedit nede msconfig neymiş kullanıcı tarafından engellendi. antüvirüs war gelmez diyodum ama flash disk ten yayılıyo hertarafa. avast yükledim o buldu nod 32 de hiç bişiy yok. bende dellendim gittim norton internet security 2008 aldım keyfime bakıyorum. amcam herşeyi kendi çözüyo...
NOD32 den vazgeçtiğin iyi olmuş..
--------------------------------------------------
seningibi benimde başıma geldi bende nod32 kaldırdım ve kaspersky yükledim biraz kasıyor ama alıştım
Hiç Nod32 kullanmamış ve denememiş vede sevememiş birisi olarak 1 haftalığına bir bakayım dedim. Yav arkadaşlar bana kafayı yedirecekti, zannettim Kaspersky 5 versiyonu kurulu pc de. Kasım kasım kasılıyo pc ve hiç bi uyarı yok, uyarsada silme yok. Autorun.info virüslü flash diski takıyorum buluyor, sil diyorum silmiyor. Sildim hemen ve tekrardan Kaspersky Int. Sec. kurdum. Avira ya lafım yok olamazda zaten, ama o da fazla ağırlık bindiryo pc ye. Kaspersky de kasma olayı 6 ve özelliklede 7 versiyonlarında nerdeyse sona erdi arkadaşlar, 5 senedir Kaspersky kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. ( 1 olay dışında ). Nod32 ödül alıp durur tabi, bende o namı değer virüs test sitelerine Gold Sponsor olsam banada ödül verirlerdi En İyi Virüs Temizleyici diye :). Kaspersky den şaşmayın, o olmazsa tabiiki Avira, tek geçerim.
fdumanliNOD32 den vazgeçtiğin iyi olmuş..Avast vs nod32 kıyaslanamaz bile.
--------------------------------------------------
Ayrıca bende eset smart security var bir sıkıntım yok. Karalamaya çalışmaktan başka bişey değil bu yazı
burkyua_06Avast vs nod32 kıyaslanamaz bile.Ben somut kanıt gösterdim.
Ayrıca bende eset smart security var bir sıkıntım yok. Karalamaya çalışmaktan başka bişey değil bu yazıSen de avastı karalıyorsun o zaman. Avastın yakalamadığı nod32 nin bulduğu trojen getir tamam ;)
Son Düzenleme: fdumanli ~ 08 Ağustos 2008 01:47
fdumanliBen somut kanıt gösterdim.fdumanlıya katılıyorum :DSen de avastı karalıyorsun o zaman. Avastın yakalamadığı nod32 nin bulduğu trojen getir tamam ;)
Nod32 kurma hatasını 5 ya da 10 kez yaptım ve hep sonunda pişman oldum. KasperSky'ı da 5 ya da 10 kez kurdum.
kaspersky'ı 2 ya da 3 kez kurduğumda pişman oldum, onun dışında hiç bir şey yok...
gerçektende nod 32 güzel değil kis i tek geçerim fakat ücretsizlere damlamak isteyen arkadaşlarım chip dergisini ve ücretsiz dowloandları takip etmesini öneririm geçen çok güzel bir 1 yıllık wirüs prog verdi teşekkürler diyeyim buradanda :)
ersinbakargerçektende nod 32 güzel değil kis i tek geçerim fakat ücretsizlere damlamak isteyen arkadaşlarım chip dergisini ve ücretsiz dowloandları takip etmesini öneririm geçen çok güzel bir 1 yıllık wirüs prog verdi teşekkürler diyeyim buradanda :)KIS de çok iyi fakat kasar.Yaptığım en iyi keyloggeri avast, KIS , antivir ve KAV yakaladı.KAV tavsiye ederim.
Son Düzenleme: fdumanli ~ 08 Ağustos 2008 12:11