arkadaşlar avira premium security suite kullanıyorum ve bunun yanına da spyware yazılımı kullanmak istiyorum.(Sadece tarama amaçlı kullanıcam bu arada)Önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler..
anti spyware yazılımı önerileriniz!
"Premium Security" kullanıyorsanız ve interneti bilinçli kullanıyorsanız aslında daha fazlasına gerek yok. Yine de sizin bileceğiniz iş.
Malwarebytes Antimalware ve Ad Aware Aniversary edition.İkisini birden kurmanı tavsiye ederim.Oldukça iyi ve ücretsiz programlardır.
"Premium Security" kullanıyorsanız ve interneti bilinçli kullanıyorsanız aslında daha fazlasına gerek yok. Yine de sizin bileceğiniz iş.bankacılık işlemleri yapmaktayım bu sıralar,zemana keylogger da kurulu ,yenı tarattım avira da 1 spy buldu hayliyle kurt düştü içime :):)bu yüzden bı taratıyım dıyorum en azından :)
Taratın tabi ki bu durumda. Fakat buldu dediğiniz "spy" eğer "tracking cookie" filan ise endilşelenmeyin. Raporda zararlının adı varmıştır, unutmadıysanız ismini internette arayın.
escan antivirus programını denemenizi öneririm
eScan Anti-Virus
Complete Anti Virus Protection Solution for your computer
eScan AntiVirus etkili bir virüs koruma programıdır. Kişisel bilgisayarlarınızı Virus, Spyware, Adware, Malware, Keyloggers ve Hackerlardan korumak için dizayn edilip geliştirilmiştir. * Bilgisayarınızda var olan veya bilgisayarınıza gelecek olan bütün dosyalar üzerinde ayırt etmeksizin tam koruma.
* AntiSpyware ve içerik tarayıcı sayesinde, kötü amaçlı yazılımlar artık bilgisayarınızın yanına bile yaklaşamayacak.
* Bilgisayarınızda gerçek zamanlı Virüs tarama imkanı.
* Anti Spyware/Adware tespit etme ve silme özelliği içermektedir.
* Registry’ de bulunan kötü amaçların temizlenmesi ve açığa çıkan zararların onarımı.
* Kolay yönetim konsolu ile programın bütün özelliklerini kolayca uygulayabilirsiniz.
* Bilgisayarınızda TCP/IP aktivitelerini Network Görüntüleme araçlarından takip edebilirsiniz.
* Otomatik internet güncellemesi sayesinde herhangi bir güncelleme indirmenize gerek kalmayacaktır.
* Çoklu dil seçeneği.
* 24X7 online teknik destek
eScan fiyat performans olarak baktığınızda hem iyi bir virüs programı hem de Spyware, Adware,Malware, kEyloggers için etkili görünüyor ayrıca performans olarak değerlendirirsek WOW oynarken bile kasmıyor makineyi ;?