Bilgisayarıma anti-spyware yüklesem mevcut anti-virüs programıyla aralarında bi sorun çıkarmı? Anlatmak istediğim bilgisayarda virüs programı varken başka bir virüs programı yüklediğimizde olanlar böyle bir durumdada olur mu?
Anti-spyware
eğer gerçek zamanlı koruyosa olablr yani beraber kurmak istediin programları sööle sen bi
ashampoo da koruyo gerçek zamanlı nod32 de ayrıca nod zaten spy vs. fln da koruyo ama illa da kurcam dersen ad-aware i kurmanı önerrm o gerçek zamanlı korumuyo ama taradıın zmnda bulmadk şey brkmıo yani gerçek zamanlı koruma demk bşi bulaştığı anda uyarması demk eğer 2 snide kurrsan bşi bulaşnca 2 si birden atlar ve sistemi kitliyeblrler
nod32 yi kurdum her bulduğum tara temizle gibisinden şeye de bastım taradı temizledi..ama şimdi güncelle aktif değil ben bi şifre istediğinde ve password istediğinde kendim bişi yazmıştım şimdi de onu yazdım ama demek o değil galiba?
onu anlatırmısınız bana..bu işlem olmadı dolayısıyla otomatik güncelleye yaptığım ayarlar da geçersiz mi,bsayardakş bu işlerden anlamıyorum pek lütfen açıklayıcı yardım(: