arkadaşlar ben bu hafta 3-4 antivirüs deiştirdim en son avg 8e geldim . tüm kullandığım antivirüs programları kendi kendine devre dışı kalıyor , kırmızı güvenlik işareti çıkıyor sağ altta problemi anlayamadım . bide arada normale dönüp tekrar devredışı kalıyor yardımcı olabilirmisiniz
anti-virüs kendi kendine devre dışı
yok onla alakası bide bluescreen denilen illet var driverları yeniiliyorum ama devam ediyo virüs galiba bunları yaptıran
kardeş sistemine "sober" denen bi virüs çeşidi bulaşmış olabilir.bu virüs sisteme girdiğinde tek vazifesi olan tüm güvenlik yazılımlarını devredışı bırakır ve sistemi tüm dış tehditlere açık hale getirir ve böylece bu virüsü senin sistemine yüklemeyi başaran şahsiyet senin sistemine daha değişik truva atları göndermeğe başlar;bunların başında keylogger denen klavye kaydediciler(bastığın her tuşu kaydedip,istendiği zaman sahibine yollar.tabii sende şifrelerini klavye ile gireceğin için şifrelerin tehlike altında),ekran kaydediciler(bu da aşağı yukarı keyloggerlar gibi çalışır),sisteminde ne var ne yok tüm özel dosyalarını kopyalayabilirler V.B. tehlikeler altında olabilirsin.
biraz korkutmuş olabilirim ama tüm bunlar ihtimal dahilinde...
dikkatli olmakta fayda var!