uygarbaban mı yaptı kaspersky-yi kardeşim ne bu şiddet.hatayı kendin yapmışsın kuru sıkı atıyorsun yakalayan var kafana takma!!!!
biri bişey söylüyorsa vardır bi nedeni.
söven sayan da yok.
kim ne isterse kullanır. herkes kullandıklarını yazıyo.
Anti virüs lazım acil!!
- 1
- 2
bak güzel kardeşim kurusıkı falan attığım yok.
sadece bir program için bu kadar şiddetli karşı çıkman çok garip.
ayrıca kaspersky-nin sorun çıkarması da normal. biraz araştır görürsün.
çalışma sistemini araştır bak ozaman görüceksin ki bazı sistemlerde sorun yaratabiliyor.(formattan sonra bile bilgisayarda kalmak gibi)
neyse konuşmasını tartışmasını bilmeyen biriyle çok bile konuştum...
ben senin seviyene düşmem
formattan sonra makinede bişey kalmaz zaten nerde kalıyormuş kuru sıkı atıyorsun meydanlarda atanlar çoktu zaten birde sen çıktın başımıza, kaspersky de sorun olmaz.
bak arkadaşım, oldu böyle bişey. niye atiim. önce konuşmanı düzelt. 2.si bu bir yazılım ve hata olması çok normal hele de windows da. ama sen konuşmaktan anlamayıp kendi bildiğini doğru sayan, diğer insanların söylediklerini de "kurusıkı atıyosun, yok şöyle, yok böyle" diye baştan savarak önyargılı yaklaşıyorsun. bunun yerine "nasıl oldu da formattan sonra o program kaldı" diye sormak warken neden bukadar kavgacı davrandığını çözemedim. neyse bu senin sorunun. acil şifalar...
format atınca makinede dosya mı kalır flashından yada cd lerinden bulaştırmışın tekrar makinene konuşuyorsun daha.
git uzmanlara sor hele bir; format nedir anlamı nedir
istersen birde fdiskle birlikte tam formatı basaydın dosya nasıl kalıyor anlamadım gitti,
ya 15 yıl boşuna çalışmışım ben.
formattan sonra virüs makinede kalıyormuş,
iyi herkese anlatıp gülerim
yılın dedikodusu çıktı.
bunu üni.nin bilgisayarcısı da gördü ve uğraştı çözmek için bütün gün uğraştı. ama sen anlamak istemiyorsun. ben de biliyorm formatın ne olduğunu. kaspersky-nin çalışma sistemiyle alakalıymış formatla değil. anlatamadım sana . düz mantık gidiyosun. sadece ben biliyorm herkesin dediği yanlış- diyorsun. bi sor bakalım neden olduğunu. belki bilmediğin bişey çıkıcak. ama yook olurmu. her boku biliyosun sen.neyse senin gibilerle uğraşamam.
Ya arkadaşlar yeter forumda kavga etmeyin yaa:))
Ben Nod 32 ve Karspersky in üstüne antivirüs programı tanımam.
İyi Günler...
- 1
- 2