Arkdaşlar bana ücretsiz düzgün çalışan sorun çıkarmayan bir antivirus önerirmisiniz.
Anti virus öneri..
antivir kurmanı tavsiye ederim
avg kuruyorum peki bu programın türkçesi yokmu...
AVG kolay ya scanı falan bil yeter:D he bide türkçe diye avasta atlama :D
avg nin bulamadıgı bi çok viruse mcafeenin hakim olduguna bizzat şahidim. karar sizin
Ben 2 yıldır Antivir kullanıyorum sistemi hiçbir şekilde kasmıyo ve çok memnunum. Antivir kullanmanı tavsiye ederim.
Benim pc yi kasacak antivirus daha dünyay gelmedi :D
ESET nod 32 kurun,para vermem diyorsanız 3 aylık yasal keyi vardı bi ara araştırın biraz...
gerek yok minnoş avg idare eder bizi.....
he bide avg'nin yanında bir firewall ve ad-aware free 2008'i yüklemen lazım.daha iyi koruma sağlarsın.
bence ashamphoo antispyware 2 kullan harika kimse pcne zarar veremez avgın üstüne kur lisansda 180 gün harika gmail hesabından alıyosun 180günü
minnoş_97he bide avg'nin yanında bir firewall ve ad-aware free 2008'i yüklemen lazım.daha iyi koruma sağlarsın.Tamam onuda kuruyom..
minnoş_97he bide avg'nin yanında bir firewall ve ad-aware free 2008'i yüklemen lazım.daha iyi koruma sağlarsın.avg den başkasına gerek yok bence.ha tabi pc'm banka güvenliğinde olsun istersen o ayrı..:) ben yıllardır avg kullanıyorum. laf aramızda virüslerle de çok içli dışlıyımdır. ama bikez bile virüsden dolayı pc me bişe olmadı.. şiddetle avg.. gerisi boş..
Avg çok doğru tercih yalnız yanına birde firewall yükleyeceksen comodo'yu önermiyorum açıkçası.Zira uyuşmazlıkmı vardır nedir anlayamadım bilgisayar'a reset attırıyor daha açılalı 1-2 dk olmadan direk reset.Bunu baya bir denedim böyle bir problem çıktı.Eğer kuracaksan bir bilgi olsun tabi sende belki böyle bir problem olmayabilir de senin insiyatifine kalmış.
supercocukAvg çok doğru tercih yalnız yanına birde firewall yükleyeceksen comodo'yu önermiyorum açıkçası.Zira uyuşmazlıkmı vardır nedir anlayamadım bilgisayar'a reset attırıyor daha açılalı 1-2 dk olmadan direk reset.Bunu baya bir denedim böyle bir problem çıktı.Eğer kuracaksan bir bilgi olsun tabi sende belki böyle bir problem olmayabilir de senin insiyatifine kalmış.kardeş senin bilgisayarda bir sorun olmasın bende de AVG ve COMODO kurulu ama allah nazardan korusun canavar gibi.