merhaba arkadaşlar.Ben çok fazla anlamıyorum anti virüs programlarından o yüzden sizden bi casus yazılım , virüs vb. pc ye girmeden engellemesi için bir program ve pcdeki virüsleri tarayacak bi program önermenizi istiyorum ve birde açıklasanız süper olur :D şimdiden teşekkürler
anti virüs önerileriniz
arkadaşım pek çok virüs programı kullanan biri olarak sana tavsiyelerim;
1-Kaspersky Internet Security 2011 (30GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜ MEVCUT)
2-Avira Premium Security (30 Günlük Deneme Sürümü Mevcut)
3-Norton 360 ( 90 Günlük Deneme Sürümü Mevcut)
4-Pctools İnternet Security (Kullanmadım ama testlerde çok başarılı olduğu söyleniyor)
Not: Eğer tam sürüm bir virüs programı satın almak istiyorsan Aviranın 29 martta başlatacağı bir kampanya var yıl dönümüne özel %25 indirimle satış yapacaklar. İstersen o tarihte bir bak (www.avira.com)
NOT:ESET YAZILIMLARINI KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM NOD32 GİBİ İĞRENÇ BİR ANTİVİRÜS YOK.
Kaspersky Internet Security / Antivirüs / Pure ( %27 )
Eset Smart Security / Nod32 ( %18 )
Norton Internet Security / AntiVirüs / 360 ( %7 )
McAfee Internet Security / Total Protection / AntiVirüs ( %4 )
G-Data Internet Security / TotalCare / AntiVirüs ( %2 )
Avira AntiVir Free / Premium / Professional ( %7 )
Bitdefender Internet Security / Total Security / AntiVirüs ( %5 )
F-Secure İnternet Security / Antivirüs ( %1 )
Microsoft Security Essentials ( %3 )
Panda Internet Security / Global Protection / AntiVirüs / Cloud Antivirüs ( %5 )
Trend Micro İnternet Security / Antivirüs ( %3 )
AVG Free / Antivirüs / İnternet Security ( %5 )
Avast Free Edition / Pro Edition / İnternet Security ( %6 )
Diğer [Lütfen Yorum Olarak Belirtiniz] ( %1 )
Antivirüs Kullanmıyorum ( %6 )
yeterli bi cevap olmuşdur sanırım forumun genel görüşü buyur :D benim oyum tabiki NIS.
KAYNAK :)
https://www.chip.com.tr/forum/en- ... 7551.html?results=1
arkadaşım pek çok virüs programı kullanan biri olarak sana tavsiyelerim;ben kasayı yeni aldımda alınca kasaya nod32 full sürüm yüklemişler.kaspersky 30 günlük ile nod32 full sürüm karşılaştırmasında hangisi iyi olur sence ?
1-Kaspersky Internet Security 2011 (30GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜ MEVCUT)
2-Avira Premium Security (30 Günlük Deneme Sürümü Mevcut)
3-Norton 360 ( 90 Günlük Deneme Sürümü Mevcut)
4-Pctools İnternet Security (Kullanmadım ama testlerde çok başarılı olduğu söyleniyor)Not: Eğer tam sürüm bir virüs programı satın almak istiyorsan Aviranın 29 martta başlatacağı bir kampanya var yıl dönümüne özel %25 indirimle satış yapacaklar. İstersen o tarihte bir bak (www.avira.com)
NOT:ESET YAZILIMLARINI KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM NOD32 GİBİ İĞRENÇ BİR ANTİVİRÜS YOK.
esed kullanıyorum diyenleri biliyoruz meraketmeyin %99 illegal %1 legal olan kullanıcı illegallik en sevilen noktadır ve illegallik olayı kalksınesedin herkesin diyeceği çok kötü berbat.
kaspersky illegal kullanılabilsin en iyi odur denir illegal kullanıcılar tarafından. panda olsun illegal bu seferde o en iyisidir.
hiç mantık aranmayacak bir durum. antivirüs yazılımlarının demolarını kullanıp dene arakdaki farkları görebilirsin.
buda benim önerdiğim yazılım google üzerinde 90 günlük diye aratırsan microsoft sitesinden internet security modeline ulaşabilirsin.
işlemcim amd phenom ıı x2 7mb ve 4gb ram var. kaspersky az da olsa bilgisayarımı yavaşlattı gibime geliyor.Buna bi öneriniz var mı veya kaspersky kadar güvenli başka bi anti virüs önerir misiniz ?