arkadaslar ıyı bır antivirus programı almak ıstıyorum bildiginiz iyi bir programı bana tavsiye ederseniz sevinirim...
anti virus programı tavsiyesi!!
kıs kasbersky internet Security
Tabiki Kaspersky Internet Securıty hıç düşünmeden alınır. NOrtonda güzeldir sistemi biraz yavaşlatır...
sistemin çok iyi değilse NOD 32 yi tavsiye ederim...
Tabikide kaspersky internet security.Verdiğin paraya deyiyo..
sana birinci olarak kaspersky ikinci olarak nod32 üçünçü olarak avira antivir
Kesinlikle Kaspersky İnternet Security'i tavsiye ederim çok kaliteli bir antivirüs programı bizzat ben kullanıyorum. Avast, AVG gibi antivirüs programları kullanmaya kalkışma çünkü çok kaliteli değiller
norton almada ne alırsan al çöplükteki yazılımları bile kullansan bin kat iyidir msn üzerinden eskiden yayılan fatso worm hortladı yine internet security sürümü bile zavallı saf saf seyrediyor sadece çalışmasını.antivir bile hemen atlayıp silerken bu safa güevenlik duvarı içermesine rağmen gel kardeşim kale senin kullanıcın hesaplarının ve sistemin canına okumak free artak yaşam sözleşmesi imzalayalım sen bana dokunma bende sana dokunmam olayı var bunun zaten espirili bir flash animasyonu forma konmuştu eskiden.yani haklıda adam virüslerin üremesi freedir nortonda.
bullguard tek geçerim bilmeyenler muhakkak denemeli 2 ay ücretsiz
kaspersky bu işin uzmanı virüsleri hemen buluyor
portable nod32 2.70.39 türkçe + kaspersky 7.0.125 türkçe + ad-aware derimde başka bişey demem.
cemil hocaportable nod32 2.70.39 türkçe + kaspersky 7.0.125 türkçe + ad-aware derimde başka bişey demem.Gözüm bir yerden ısırıyor ama...
Borga-xdiyorsun yani :):)cemil hocaportable nod32 2.70.39 türkçe + kaspersky 7.0.125 türkçe + ad-aware derimde başka bişey demem.Gözüm bir yerden ısırıyor ama...
Ben fazla kaspersky kullanmadım ama tüm arkadaşlar önermiş.2.alternatif olarak nod32 yi öneririm.
Kaspersky İnternet Security kullanıyorum. Bilgisayarımı hiç zorlamıyor (AMD Athlon 3500, 512 Mb Ram). Eğer ücretlilerdn birini alacaksan kaspersky derim. He 3 aylık key kampanyası da var. Hata forumda rastladım, 6 aylık bir kampanya bile varmş. Şimdi alırsın keyleri ücretsiz, şubata kadar kullanırsın.
nod32 yada kaspersky kullanmanı öneririm..
vlla sistemn iyiyse kasperasky al ama yok deil diyosan mcafee yi bde mutlaka sistemnde ad-aware blnsn
Kaspersky Internet Security'i aldığın takdirde sadece virusler için değil tam bir koruma sağlarsın bilgisayarına. Yok antispyware yok antirootkit yok antiadware yok bilmemne. En iyi KIS 7.0.0.125, ne zamana kadar??? Bir üst sürüm KIS çıkana kadar :)))