Mustafa@PC1 Nisan virüsü mu bulaştı acaba Tahir ?Öyle olmalı.
Anti-Virüs Programınızı toshiba-tr ile Test Edin
- 1
- 2
evet virüs var geçmemeiş hala gerçekten ilginç...
Japonlar'dan da ses çıkmadı. Gerçi şikayet bölümleri yoktu, tavsiyeler bölümüne yazmıştım. Sorun halledilmiş görünüyor.
Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Yine biraz hır-gür oldu. Bu manyak da bize çattı demişlerdir herhalde. Herneyse; cuma günü aramıştım, dedim. Sitenizde virüs vardı, filanca beyle görüşmüştüm. Beklettiler beni biraz, o filanca beye bağlanıp döndüler. Sorununuzla ilgileniliyormuş gibi birşey söylediler. Ben de komik dedim bu yaptığınız; sorunla cuma günü ilgilenilmesi gerekiyordu siz hala beylik atlatma lafları söylüyorsunuz. Cuma günü, belki de bir sürü insana virüs bulaştırmadan sorunu çözmeliydiniz, dedim. Şimdi dedim, Google'dan sitenizi arayın. Karşınıza "Bu site bilgisayarınıza zarar berebilir" uyarısı çıkıyor, kapak oldunuz, çok güzel reklamınız oldu dedim, siz kendiniz, kendinize yaptınız bunu dedim. Oh olsun dedim. Ben uyardım sizi kaç kere dedim. Sizin kendi saygınlığınız umrunuzda değil, benim hiç olmaması lazım aslında dedim. Başka diyeceğim birşey yok dedim. Kapattım.
Sıkıldım artık bu meseleden de. Kraldan fazla da kralcı olmamak, yeldeğirmenleriyle savaşacak bir Don Kişot'luğa da kapılmamak lazım. Ne yazık ki, bir kez daha burasının Türkiye olduğunu gördüm. "Homo homuni lupus" yani "İnsan insanın kurdudur" olan bir garip cüzzamlılar diyarı, vahşi ve barbar, saygısız. En azından forumdaki bu konu da bu rezalete tarihi bir kayıt olur. Ben böylesine vurdumduymaz insanların olduğu bir ülkede, bu kurumun bunun farkına varacağını bile sanmıyorum.
mozilla firefox siteye girmedi.uyarı verdi
SoN_KraLmozilla firefox siteye girmedi.uyarıHala mı? İlginç. Ben bugün girdim bir şey yoktu, bir ara.
Ben hergün giriyorum siteye bir sorunla karşılaşmadım.Tarayıcım opera?
- 1
- 2