merhabalar iyi bir anti virüs programı indirmek istiyorum. sizin önerdiğiniz çook iyi bir anti virüs programı war mı bu arada bir de ad-aware 2007 kullanıyorum bununla birlikte çalışacak iyi bir anti virüs programı tavsiye edebilirmisiniz bilgfisayarımın özellikleri düşük değil :
1 gb ram 250 gb disk 512 mb ge force 7500 ekran kartı ......... bundan önce kasperky 7 kullanıyordum 90 gün dolunca bitti tabi
anti virüs tavsiyesi
Öncelikle konuyu yanlış bölüme açmışsınız.CHIP-LIFE/Motor
Sorunuzun yanıtına gelince :
Ücretli olarak önceden de kullandığınız Kaspersky Internet Security 7.0 veya ESET NOD32 Smart Security'yi satın almanızı öneririm.
Ücretsiz olarak ise AVG Free Edition'ı kullanabilirsiniz.
nod 32 kurdum şimdilik iyi beğendim hem sistemide kasmıyor
crackli kullanıyorsan bazı virüsleri silememe durumu oluyor nod32 de ama kaspide öyle bir sorun yaşamdım anahtar girdiğin için.Ama ücretini verdiysen kasmadığı ve oldukça iyi virüs tanımlayabildii için işini görecektir fazlasıyla.
Valla paraya kıyıp alacaksan nis 2008 i önerinim ne olursa buluyo peder 2 binliraya laptop alınca paraya kıyıp antivirüste aldı eski pcde nod32 kullanıyodum sisteme 2 kere aynı virüs bulaştı bende avast a geçtim avast bile daha iyidir :) ama önerime gelirsen nis08 :D
http://kizilsungurdefender.jimdo.com/anti-virues_programlar.php
Kızılsungu® Defender Antivirüs önerilerine de bir göz atmanızı dilerim.
ya benim bilgisayarda donma oluyor arkdaşlar donanımsal değil bende bilgisayarcıyım donanım problemim yok format attıktan sonra bir müddet düzeliyor ancak tekrar yayılıor virüs herhalde ad-aware kullanıyorum ama slmiyor bildiğiiniz birşey varmı
arkadaşım benimde oyle bir sorunum olmuştu windowsu yuklediğin suruculer dısında kı suruculere de format at belkı yardımcı olur
Çoğu kişi kasmayan ve bilgisayarımı iyi koruyacak güvenlik programını tercih eder.Ama bunun için hangisini kullanmalıyız..İsmi belli ve virüs,spy,firewall konusunda kendini kantlamış birçak program var.Başlıcaları;Kaspersky,Norton,Panda,ZoneAlarm,NOD32 ve AVG.
En iyi koruyan ama en çok pc yi kasan virüs kouruyucusu Panda’dır.Zamanında kendim kullanmıştım fakat taraması v.s olsun hem iyi sonuçlar alıyordu hemde kasıyordu..
Her şirketin tek bir hedef üzerine yoğunlaşır..Örn;Firewall..Firewall konusunda ZoneAlarm gerçekten çok başarılı.Kaspersky Anti-Virüs ile uyumlu çalışabilir.
Kaspersky Internet Securit 6.0//7.0 ;Kendiminde kullandığım gerçek anlamı ile güvenlik duvarı oluşturan bir yapı.Firewall konusunda ZoneAlarm kadar iyi.Gerek Web sayfasında gizli trojen,virüs,spam olsun.Yakalanmayan olarak adlandırdığımız trojenlerin çoğu buna takılıyor.Kasmayan ve güzel,güvenli bir sistem istiyorsanız size Kaspersky diyorum.
Programı indirirken özelliklerinden sistem gereksinimlerini bulmanız bilgisayar için ve sizin için daha iyi olacaktır.Sistem özellikleriniz eğer programınkinden yüksek ise kasma durumunu daha çok aşağıya çekmiş olursunuz.
Aman nasıl olsa birşey olmaz,dandik bir virüs koruyucusu kurucam öle dursun yakalarsa yakalsın diyip ismini bilmediğimiz başka virüs koruyucuları tavsiye etmiyorum kesinlikle...Güvenli bir pc istiyorsak;Firewall,Spyware,Antivirüs programlarını tek veya ayrı ayrı şekilde pc de olması lazımdır.Ama benim tavsiyem tek program ile sorunları halletmektir..Internet Security olarak adlandırılan Örn;Norton Internet Security,Kaspersky Internet Security olarak..