antikora virüs bulaştırılamamış

ihtiyar_kurt
10-03-2010, 17:39   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

10 günden beri virüslerle programlarını bozan kişilere 500tl vereceğini söyleyen antikora kimse virüs bulaştıramamış.chipte kimse varmı virüs bulaştırmaya çalışan?birlikten güç doğar bizde sebeplenelim bu antikordan.zamanında az tartışmasını yapmadık... :)

http://www.cozumpark.com/forums/thread/158961.aspx

hcilek
12-03-2010, 15:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
134 mesaj

bende indirip denedim ücretsiz sürümünü ama 500 tl ödülü alabilmek için ücretli sürümün satın alınması gerekiyor yarışmaya katılabilmek için, bence çok ciddiyetsiz bir durum eğer bu kadar güveniyorlarsa ücretli sürümün 1 aylık deneme sürümünü versinler. Önce satın al sonra yarışmaya katıl diyorlar. Üstelik kurdum sadece dosyaları aşılıyor program, normal bir antivirüs özelliği yol her ne kadar kendileri zaten diğer antivirüs teknolojilerinden farklıdır dese de ciddi davranmadıkları sürece pek ciddiye alınacaklarını zannetmiyorum. Üstelik bunu denemek için örneğin Sality, downadup ve conficker in diğer varyantlarını nerden bulup nasıl test edilebilir. Bu tip virüslerle ve trojanlarla test etmek gerekiyor. bakalım o zaman dayanabilecek mi.

Bunları kesinlikle programı eleştirmek için söylemiyorum sadece gerçekten böyle bir proje için firmanın biraz daha atılım yaparak eğer ürünlerine gerçekten güveniyorlarsa öne çıkmalarını istiyorum. Örneğin bu testleri kendileri de yapabilirler ve gerekli bilgileri paylaşabilirler. Ödülü biraz yüksek tutarak ve tam sürümün 1 aylık deneme versiyonunu vererek herkesin katılımını sağlayabilirler. Ayrıca ülkemde böyle yazılımların yazılabilmesi de ayrıca takdire şayan bir durum.

Son Düzenleme: hcilek ~ 12 Mart 2010 15:10
ihtiyar_kurt
13-03-2010, 07:38   |  #3  
OP Yeni Üye
29 mesaj

bu program hakkında virüslerle çekilmiş bir kaç video seyrettim,dedikleri doğru gibi görünüyor çünkü başka güvenlik firmalarıda bu programı test etmişler sitelerinde anlatmışlar.bana kalırsa bunların derdi para filan değil resmen diğer antivirüsçülere kafa tutmak.aslında haksızda değiller,her firmanın bir uzmanlık alanı var bunlarınkide virüsler, dediğin gibi ülkemizde böyle yazılımların yazılması takdire şayan,yıllardır bizden trilyonlar kazanan diğer antivirüsçüler neden böyle kampanyalar yapmıyor acaba??