slm ben eset smart security kullanıyorum sistemim p4cpu 2.26ghz 512 ram antivirüs programı değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz ayrıca Spybot-Search&Destroy kullanmam uygun olurmu eğer eset smart ile devam edersem
antivirüs önerisi olan varmı
Kaspersky Internet Security
ya da antivir
esetin yarlarından hereşyi fuule .ekerseniz,spbot ile yeterli olur.2 yolı aşkın süredir kullanıyorum virusle,tarjonla hiç derdim olmadı kiwarez siteelri,emule v.s. .ok kullanıyorum.
Kis , G Data veya Avira kullanın. Genelde NOD kullanıcıları NOD32 hiç bir uyarı vermediği veya virüs bulamadığı sürece bilgisayarlarında bir tehlike olmadığını düşünürler ama bence öyle değil. NOD32'nin zararlıları ve tehditleri tespit etme oranı bence oldukça düşük ve güvenlik duvarı da sadece Smart Security sürümlerinde var.
Son zamanlarda Kaspersky ve NOD32'den sıkıldığım için Norton'u deniyorum. Şimdiye kadarki gözlemlerimle diyebilirim ki, Norton eski Norton değil. Eskiden sistem kaynakları konusunda çok da başarılı sayılmazdı. Ama 2009 sürümünde bu sorunu büyük oranda halletmişler. Arayüzü de oldukça kullanışlı. Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. Tavsiye edebilirim.
Eğer ESET'te kalacaksanız da, Spybot Search&Destroy oldukça başarılıdır.
KIS yanında Spybot S&D ve Zemana Antilogger kullanıyorum, çok memnunum.
esetle problemin yoksa devam et.yok sıkıldım diyorsan avira antivir.çünkü sistemin düşük.kaspersky,norton gibi virüs programları sistemini yavaşlatır.aviranın free sürümleri internette var.sen virüs programından önce ramini 1gb çıkar.sistemin daha rahat çalışır.
bence NOD 32 yükle bulduğunu o an siliyor ve bilgisayarını her zaman güvenli tutuyor.
sezerrrrbence NOD 32 yükle bulduğunu o an siliyor ve bilgisayarını her zaman güvenli tutuyor.Bulduğunu o anda silmeiyor maalesef. Örneğin Win32.OnlineGames.NIY trojanını silmek için restart istiyor. Hatta bazen kitleniyor kendisi. NOD32'de güvenlik duvarı da yok.Eset Smart Security olabilir ama...
Tabii ki kişisel tercihim KIS'dir.
Valla arkadaşım sana kaspersky kullan dicem ama ramın düşük pcni kapsar.Eset smarttan bıktınsa eset nod 32 kullan oda olmadı ise avastı öneririm.
Eset Smart Security iyidir nedewn deiştirion ki ?
Bu eset diyenler bir ara online scanner ile pclerini taratmalarini öneririm Kaspersky, Norton, Fsecure vs vs bir sitede ondan sonra yorumlarini alalim.
Kaspersky Internet Security ...