Başlangıçta çalışmasını istemediğim programları kaldırdım. Antivirüs programını da kaldırsam sorun olur mu?
Antivirüs prog. başlangıçtan kaldırmak
Hiç Bir Sorun Olmaz Kaldırabilirsin..
Antivürüs programını ellemek açılırken kaldırmak son derece rsikli ve yanlıştır.
kaldırma.riskli bir şey.antivirüsün başlangıçta mutlaka olması lazım ki güzelce korusun bilgisayarı
zaten kaspersky gibi antivirüs yazılmlarını ayarlar bölümünden başlangıçtan kaldırmak gerekiyor.(ne gerek var ki bırak korusun)
eğer "msconfig" den kaldırmak istiyorsan antivirüs bi kaç gün sonra kendini tekrar başlatıyor
Sanırım ilk mesajı yazan arkadaş tersine söyledi size, "Kaldır birşey olmaz" derken. Böyle şakalar yapmamak lazım tabi. Yanlış anlaşılabiliyor.
Az önce de "Uzmanına Sorun" kısmında termal macun yerine diş macunu sürmeyi soran kullanıcıya espri yapacaktım. Zorla tuttum kendimi. Foruma kayıtlı olsa yapardım da, yabancı olunca vazgeçtim. Ama gerçekten mücadele ettim diyebilirim kendimle. "Lahmacun sürün" diyecektim. :)
Oh, söyledim, bir parça rahatladım. :D
eltahirSanırım ilk mesajı yazan arkadaş tersine söyledi size, "Kaldır birşey olmaz" derken. Böyle şakalar yapmamak lazım tabi. Yanlış anlaşılabiliyor.Diş macunu ne alaka nerden aklına geldi acaba ?Az önce de "Uzmanına Sorun" kısmında termal macun yerine diş macunu sürmeyi soran kullanıcıya espri yapacaktım. Zorla tuttum kendimi. Foruma kayıtlı olsa yapardım da, yabancı olunca vazgeçtim. Ama gerçekten mücadele ettim diyebilirim kendimle. "Lahmacun sürün" diyecektim. :)
Oh, söyledim, bir parça rahatladım. :