Ben internetimi yan komşumdan alıyorum. Komşum internetini başka komşularımlada paylaşıyor. En yakın ben olmak üzere interneti 5 ev (TTnet' in 8 mb paketini) paylaşıyoruz. İnternet hızımız iyi, zaten genelde diğer komşular interneti kullanmıyorlar. Asıl meseleye gelince intereti yan komşumdan almama rağmen bilgisayarıma antivirüs programı kurmam gerekir mi ? Kurmam gerekirse internet hızımda azalma olur mu ? Yoksa antivirüs programın internet hızıyla bir alakası yok mu ? Bilgilendirirseniz sevinirim...
Antivirüs programı gerekli mi ?
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
hızına filan bişey olmaz ama güvenliğinde olmaz anti virüs programı şartt kesinlikle kur anti vir yada eset önerebilirim
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
226 mesaj
Teşekkürler önerilerinize...
deepfreez de kullanabılırsın ... guvenlık yazılımı tam koruma saglayamayabılır. agda sen harıc 4 kısı daha olunca ne yaptıklarınıda bılemezsın . hangı sıtelere gırdıklerınıde bılemezsın . o yuzden en ıyı antıvırus programı bıle terler ... vırussuz bır deepfreez proogramı bulup kur ... ınndır dıye tertemız yukleme yapacagın bır sıte ordan ındır. keske butur programlar tertemız olarak bu sıtede verılse...