kaptan sormuş:
2 antivirüsmü yoksa
1 antivirüs mü yararlı
cevap beliyorum
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
xp
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
kaptan sormuş:
2 antivirüsmü yoksa
1 antivirüs mü yararlı
cevap beliyorum
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
xp
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
2 Anti virus Olmaz hem verim almassın hemde pc yi kasar sen 1 tane antivirus programı 1 tanede antispware programı yükle..
Bilgisayara kurulu 2 anti virüs programının her zaman için zararı vardır..rami meşgul eder,görülebilecek bir virüsü çakışmadan dolayı göremez ve birbirlerini virüs gibi görme durumları olabilir.oyüzden bir anti-virüs programı kur ve eğer sistem gereksinimlerin karşılıyorsa karspersky bu iş için biçilmiş bir kaftandır...
1 tane komple güvenlik paketi yeterlidir.
Coşkun OLCA1 tane komple güvenlik paketi yeterlidir.adani tam olarak soylesen
hakan1987adani tam olarakÖzür dilerim örnek Kaspersky Internet Security
kullaacağına bağlı ücretsizdersen 3 te kullana bilirsin fakat kis diyorsan 1 yeter :)
ücretsiz olarak;
AVG antivirüs pro veya avast home 4
Ad-Aware free 2008
comodo firewall(Vistada gerek yok windows defender var)
herzman diorum ve gene dicem daha iyi virüs yakalaman için sistminind a iyi ve gelişmiş olması için
avira antivirs xp classic free
ad-aware 2007 2008
bu 2 sini kur ve gör nekadar iyi olduğunu
kudoherzman diorum ve gene dicem daha iyi virüs yakalaman için sistminind a iyi ve gelişmiş olması içinAd-Aware'ın ücretsiz versiyonun gerçek zamanlı koruma özelliği yok. AntiVir'de casus yazılımları bulmuyor. Onun için XP'de Ad-Aware yerine Spyware Terminator veya Spyware Doctor Starter Edition tavsiye edebilirsin.avira antivirs xp classic free
ad-aware 2007 2008bu 2 sini kur ve gör nekadar iyi olduğ
BatıkanDoğanAd-Aware'ın ücretsiz versiyonun gerçek zamanlı koruma özelliği yok. AntiVir'de casus yazılımları bulmuyor. Onun için XP'de Ad-Aware yerine Spyware Terminator veya Spyware Doctor Starter Edition tavsiye edebilirsin.Ben kulnıyorum 2 sini pc ye 9 aydır format atmıyorum casus trojen vs. hepsin yaklıyor bunalr bnim goruşum
kudoBen kulnıyorum 2 sini pc ye 9 aydır format atmıyorum casus trojen vs. hepsin yaklıyor bunalr bnim goruşumBen zaten ne Antivir'e ne de Ad-Aware'ıra kötü demedim. AntiVir casus yazılımları bulamadığı için gerçek zamanlı bir spyware tarayıcı daha iyi bir seçim olur dedim. Zararlı bulaştığı anda tespit etmesi açısından.
BatıkanDoğanBen zaten ne Antivir'e ne de Ad-Aware'ıra kötü demedim. AntiVir casus yazılımları bulamadığı için gerçek zamanlı bir spyware tarayıcı daha iyi bir seçim olur dedim. Zararlı bulaştığı anda tespit etmesi açısından.tmm zaten avira casusu yazılımları yaklayamadığı için uyanında ad-aware vs. prgram oneriorum ama neyaprsın ucretsizler arasında en iyi si avira tabi siz denyimlisiniz biz da genciz işin başındayız sizn gib saygı değer abilrimiz bize doğru yolu oğretir cekic yiyen benim
slm. ben pc mde nod32 3.0 ve avira antivir free kullanıyorum . sorunsuz çalışıyorlar . kasma filanda olmuyo.birinin bulamadığını diğeri buluyo .
56 tane yukle işe yarar bişi yukle digerlerine gerek yok
KIS 2009 kullan Başka hiçbirşeye gerek yok
Kaspersky hiç kullanmadım. 2 senedir de Nod 32 kullanıyordum; sorunsuz da çalışıyordu ama sanırım son zamanlar güncelleştirmesinde bi sorun var. Son iki haftadır virüs yüzünden formatladığım bilgisayarlarda da ekseri Nod 32 kuruluydu. Benim bilgisayarıma da trojan doldu tabi ve ben de onu kaldırıp Avira Free kurdum. Ad Aware 2008 kuruluydu ve onun da kısıtlamaları canıma tak edince SpyBoot Search & Destroy'u kurdum. Kısaca Antivirüs & AntiSpyWare'lerimin ikisini de kaldırıp yenilerini kurdum. Formatladıklarıma da genelde Avira ya da Kaspersky kurup bırakıyorum (Elimin altında onlar var hazırda :D)
Benim bilgisayardaki meret de durduk yerde IExplorer işlemi başlatıyordu; hem de sildikçe daha bi hırs ve inatla :D. Şimdi sadece ilk seferde çıkıyo bu ve ilk silişten sonra piyasada görünmüyo. Anladım ki derinlere işleyen bu mereti kaldırmanın tek yolu format. Onun için de acil bi DVD-RW ve RAM :D.
2 antivirüs çakışır güvenlik kesinlikle artmaz bilgisayarını çökertir çoğu kez kilitlenirsin 1 tane iyidir
Vista'da windows defender ve antivir'in free'si yüklü ne ekliyeyim
spyware ve firewall yüklenmeli mi