biraz daha açayım cpu ölcer var mesela şu windowsun araçlarından onu koyuyorum masaüstüne virüs programı olmadan pc boşta dururken cpu %2-3 Ram kullanımıda % 18 19 windows7 kullanıyorum
kasper denemedim bitdefender en iyisi diye duydum kurdum lisansladım felan boşhalde dururken cpu % 7 8 Ram %27 % 30 arası değişiyor hani yoruyor sanki
Gecikmelik kısımlara gelince genelde internet üstünde gecikme oluyor siteye basıyorum makine malum bitdefender olmadan saniyede açıyo yüklüyor sayfayı bitdefender ile 3 4 saniye kadar bekletiyor tam sayfa yüklemesi ve rahatsız edici geldi
belki bitdefenderdendir kasperde öyle sorun olur mu bilmiyorum bitdefenderde şişme hissettim yani arada biyerlere girerken disk c klasörler felan ama internete oranla daha az
Normal pc oyunu oynayıp face forumlar youtube dizi indirip izliyorum pc de yaptıklarım pekte anlamıyorum o kadar pcden ondan danışayım dedim bilene , antivirüs gerekir mi bana yoksa gerek yok mu, bu gecikme bitdefenderden midir kasper kursam aynı mı olur yoksa başka birşey mi tercih etmeliyim
indirdiğim tüm virüs programlarının son versiyon cracklisini indirip full yapıyorum bunuda dipnot olarak söyleyeyim dedim
birde hazır yakalamışken konu alakasız ama virüs programı kullanmazdım hiç bi sorun yaşadım -Cdrom sürücüsü arızalanıyor format attıktan 15 30 gün arasında hata kodu aygıt yöneticisinde 19 olarak gösteriyor kayıt defterindeki bozukluktan cd takınca okumuyor , ya virüs bulaşıyor diye düşündüm yada demontools mu yapıyor sürücü yazılımını bozuyor bilemedim çözüm olarak aygıtı devre dışı bıraktım tekrar yüklettim sonuç aynıydı format attım bende 2 kez oldu bu olay şimdi demontools yerine poweriso kurdum bakalım onla mı alakalı
Sıra sıra cevaplayabilirseniz sevinirim başka sorunuz olursa cevaplarım
tavsiyenizi bekliyorum teşekkür ederim