ARKADAŞLAR,
BENİM KULLANMADIĞIM ANTİVİRÜS YOK AMA YİNEDE SİZE SORAYIM DEDİM HANGİ ANTİVİRÜS VEYA İNTERNET SECURİTY2İ ÖNERİRSİNİZ
Antivirüs veya İnternet Security
Avast/Free/Pro/İnternet Security
Kaspesky/Antivirüs/İnternet Security/Pure
diyerek oyumu kullandım. Tercihim deneme sürümünü kullanmandan yana. Hatta ben gibi Malvarebytes ücretsiz sürüm, ASC ve Cleaner ücretsiz sürümünü kullan. 2-3 haftada bir de Kaspersky ile derin tarama ile bakım yap.
Ücretli olarak Norton ve Kaspersky.
Ücretsiz olarak AVG kullanıyorum memnunum şimdilik. Avast'ı da önerebilirim. Ücretsiz güvenlik duvarı istersen Comodo Firewall.
Bir de hiçbir zaman crackli antivirüs kullanmanı önermem. Ya deneme sürümlerini kullan sırayla ya da ücretsiz antivirüslere yönel. Birçoğu yeterli koruma sağlar.
esed direk iptal o listedekilerden hiç bir tanesi ile asla baş edemez pandanın free 2.0 cloud yazılımı bile çok daha iyi sonuçlar veriyor yanına sadece combo fix takviyesi gerekiyor malware için ama zaten tüm antivirüslerin bulamadıkları için combo fix en iyi çözüm.
kaspersky pure ve server versiyonu çok iyi fakat çok aşırı kasmasıda ayrı bir sıkıntı iş yerleri için özelliklende networkten data transferi konusunda.
esed direk iptal o listedekilerden hiç bir tanesi ile asla baş edemez pandanın free 2.0 cloud yazılımı bile çok daha iyi sonuçlar veriyor yanına sadece combo fix takviyesi gerekiyor malware için ama zaten tüm antivirüslerin bulamadıkları için combo fix en iyi çözüm.Eset'i uzun süre kullandım fakat ne virüs uyarısı verdi ne bir şey. Üstüne üstlük bir de exe dosyalarını virüs sanıp karantinaya aldı. Eset'in bir pc de bulunması bir virüs programı var pc'ye bir şey olmayacağını sanmak gibi bir şey.kaspersky pure ve server versiyonu çok iyi fakat çok aşırı kasmasıda ayrı bir sıkıntı iş yerleri için özelliklende networkten data transferi konusunda.
3 aylık lisanlı norton kullanımım da , notebook rezalet bir hal almış adamlar modemi söktü götürüyor anca ötüyordu Avast kurduğum andan beri sistem seri açıldı , kasma yapmadı , vürüs'ün v'sini burakmadı .