Arkadaşlar antivirüsü yüklerken program aniden kapanıyor, sanırım virüsten dolayı ne yapabilirm??
combofix ile halletmeye çalıştım fakat işe yaramadı :(
windows xp 512 mb ram
Antivirüs yükleyemiyorum, acil yardım lütfen!!!
evet confıcker vıruslerı butıp seyler yaptırıyor basıma geldı bunu degısık antıvıruslerle denıcen yada guvenlı modaa dene yada nod32 avıra avast bıtdefender gıbı yazılımlarla dene ılle bırınden bırı basarılı olur ancak cok ugrasırsın butıp vırusler kendını guncellemektedır vede calısan programlara kendını calısır gostermektedır ornek sıstem araclardan korunan sıstem klasorlerını gızlı klasorlerını ac sonrada vmx.vede exe dosyalaraını arat elle guvenl ımodaa sılmeyı dene bende vmx gıbı ılgınc uzantıdak vırus boyle yapmıstı yada sunu dene onlıne scan temızlık yapan sıteler var bıtdefender onlıne scan yada eset onlıne scan yada norton scan dene hıcmı olmadı cok tehlıkelı bır program tavsıye edeyım barı rus programı olan drweb antıvırusu yukle kokunu kazır ancak bu seferde bu kurdugun dr veb pc den kalkmaz cunk uvıruslerle mucadele ıcın cok etkılı bır yapısı var sılınemıyor yenı versıyonu ama vırusler ın anasını aglatıyor eger ugrasamam dersen format attır.........
Güvenli mod acılmıyor, mavi ekran cıkıyo.Ayrıca kayıt defteri ile görev yöneticisi de açılmıyor.