Antivürüs Hakkında Birkaç Soru

ahmetbkaraman
07-12-2009, 23:51   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
32 mesaj

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,Önceden Nod32 kullanıyordum ve bazı gözlemlerim sonucunda değiştirmeye karar verdim ve 90 günlük Norton Antivürüs 2010'u kurdum.Tabi avira ile norton arasında gittim geldim orası başka.Soruma gelince sorum birkaçtane olucak kusuruma bakmayın şimdiden.
1-Norton Antivürüs ve Norton İnternet Security bu ikisi aynı programmıdır.(Forumda Nis deniliyordu ama indirdigim norton antivürüs bu yüzden kafama takıldı)
2-Norton 2010'u nasıl türkçe yaparım.
3-Nortonun yanında kurmamı önerdiğiniz spam programı yada firewall gibi bir program var mıdır?Yoksa tek başına Norton yeterlimi.
Sorularım bunlar, fazla sorduysam kusuruma bakmayınız.Şimdiden teşekkürler...

zxsel
08-12-2009, 00:05   |  #2  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
903 mesaj

norton securıty ınternet guvenlık programı

norton antıvırus ıse antıvırustur

gooleye yaz versıyonu belkı turkce yaması vardır

spam programı gıbı tarayıcıyı tarar mscafee sıte advısor super kucuk bır program hemde

fırewall ıse comodo fırewall yada

dunyaca unlu vede ıyı zone alarm fırewall ve antıvırus hepsı ıcınde var  tavsıye edeım bırde  antıvırus tercıhı dersen avıra yeterlı derım

G00GLE
08-12-2009, 07:20   |  #3  
G00GLE avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
747 mesaj

tercihini nortondan yana kullanmışsan diğer faktörler için de nortonu tercih et bence. yani firewall ve anti spyware için norton internet security kur. komple güvenlik paketidir ve içinde antivirüs ile birlikte diğer koruma faktörleri de mevcuttur.