Antox güvenli mesajlaşma

cavusu
22-11-2014, 21:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2014

[/URL]
Herkes için güvenilir mesajlaşma.
Hükümetlerin takibi ile birlikte, Tox arkadaşlarınızla, ailenizle ya da sevdiklerinizle güvenli bir şekilde, kimsenin izleyemeyeceği şekilde kolayca kullanılabilen bir uygulamadır.

Tox Hakkında
Tox arkadaşlarınızla ve ailenizle gizli ve güvenli bir şekilde konuşabilmek amacıyla kurulmuştur. Diğer büyük çaplı servisler, özelliklerini kullanabilmek için belli bir miktar para isterken, Tox hem ücret bakımından, hem de kullanış bakımından bedavadır. Tox ile istediğinizi yapabileceğiniz anlamına gelir.

Mesajlar
Elinizin altında. Anlık şifreli mesajlaşma ile her zaman bu döngünun içerisinde olabilirsiniz.
Aramalar
Bağınızı koparmayın. Tox kullanıcıları arasında bedava ve güvenli aramalar yapın.
Video
Görmek inanmaktır. Yüz yüze konuşmalardan hiçbir zaman eksik kalmayın.

Güvenlik
Tox gizliliğinizi ciddiye alır.
Önde gelen şifreleme ile, yazdıklarınızı ve konuşmalarınızı bir tek gönderdiğiniz kişilerin okuyabileceğinden emin olabilirsiniz.
Kullanım Kolaylığı
Diğer güvenli mesajlaşma servislerinden farklı olarak Tox, onu kullanmak için bir bilgisayar yazılımcısı olmanızı gerektirmez. Tox elinize ulaştığı şekilde kolayca kullanılabilen bir arayüz ile konuşmalarınıza dikkatinizi rahatça verebilirsiniz.
Özgürlük
Tox hem kullanılması bedava, hem de değiştirilmesi serbest. Siz Tox'ı istediğiniz gibi kullanmak ve değistirmekle özgürsünüz. Bunun yanında, Tox reklamlardan özgürdür ve hiçbir zaman özellikleri kullanmak için paranızı istemez.

Desteklenen platformlar:Armv7-a, Arm, mips, x86

indirmek için link: [url=http://ovoku.com/antox/]http://ovoku.com/antox/

Son Düzenleme: cavusu ~ 22 Kasım 2014 21:08