mrb arkadaşlar.bugün aoc e2050sn 20" monitör aldım ve driverını filan kurdum.ama yinede görüntü çok içime sinmedi. bu monitörü kullanan ayarını bilen biri bi yardım edebilir mi ?
aoc 20" e2050sn monitör de yardıma ihtiyacım var
niye öyle dedin ki şimdi.bi açıklar mısın ?
Cok iyi felan değildir aoc samsung lg vs den eğer vatan bilgisayar dan aldıysan geri iade et baska bir marka veya model al.
neden iyi değil bide bunu açıklasanız daha faydalı bi konu olur
bi kere aoc monitör leke tutar görüntü kayması olur yazılar silik çıkar 20 daha verip samsung alcan abi samsung, lg, philips marka bunlardır aoc ne çok da kötü bir tipleri oluyor babamların şirkete 12 tane aoc alınmıştı saadece 2 gün içinde arıza çıkardı ve yetkili servise verdiler servis şu an ilgilenmiyor
hmm bi denemem lazım belki benim modelde bi sıkıntı yoktur.bide ekranın alt tarafındaki renkler çok cırtlak üstteki renklere göre o normal mi ? (alt tarafından kastım başlat ve bir iki cm yukarısı)
bi kere aoc monitör leke tutar görüntü kayması olur yazılar silik çıkar 20 daha verip samsung alcan abi samsung, lg, philips marka bunlardır aoc ne çok da kötü bir tipleri oluyor babamların şirkete 12 tane aoc alınmıştı saadece 2 gün içinde arıza çıkardı ve yetkili servise verdiler servis şu antüm monitörler aynı model mi?