aopen h600b kasam tam kapanmıyor

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
hengin48
22-07-2005, 00:40   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

aopen h600b 350 watt kasa aldım.bilgisayarı kapattığımda klavye,mouse ve adsl modemim hattı aktif görünüyor. güç ayarında gelişmiş sekmede apm yani gelişmiş güç yönetimi seçeneği ( advanced power management ) yok. ilk kez bu kasada gördüğüm açma kapama düğmesinden de kapatırsam ancak onlarda kapanıyor. her kapatışımda de bu düğmeden de mi kapatmak zorundayım? zamanla bu düğme bozulmaz mı?bilgisayarı açmadan bu düğmeyi açarsam  bu üç alette artık  tekrar aktif hale geçmiyor ve çalışmıyor.teşekkürler. hasan engin

Recep Baltaş
22-07-2005, 01:51   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

BIOS a gir ve buradan power management tan ayarlayabilirsin bunları..büyük ihtimalle mouse un klavyen ve Modemin USB portuna takılı...

hengin48
22-07-2005, 09:32   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

teşekkürler ama biosta da öyle bir ayar şansım yok .ayrıca cihazlarda usp den takılı değil. modem ethernet'ten,klavye ve mouse ps/2 den takılı. linux işletim sistemimden de kapatırsam aynı sorun devam ediyor. tekrar teşekkürler. hasan engin.not:anakartım amd  MSI 7025 K8N  Neo2 platinium  939 pin