apache webcam

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
musti0673
27-01-2006, 23:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

selam arkadaşlar,

apache webcam kullanıyorum elektrik kesintilerinde webcam çalışmıyor.bilgisayar çalışırken usb den çıkarıp tekrar taktığımda çalışıyor.driverini kaldırıp tekrar kurdum olmadı.bilgisayarıma format attım olmadı.bıos update yaptım olmadı.bıostaki usb ile ilgili seçenekler enaybıl seçili.bilgisayar üzerindeki usb portlarının hepsinde denedim olmadı webcamı başka bir bilgisayarda kurdum proplem yok.anakartım gıgabayt GA8S648L.xp kullanıyorum.aynızamanda usb li bir pirıntır kullanıyorum bunda herhangibir problem yok.usb portlarında bir problem olsa hiç çalışmaz yada prıntırda da aynı sorunu yaşardım heralde.

bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

akdeniz07
20-02-2006, 16:25   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Merhaba arkadaşım ;

Webcameran usb den çıkarıp taktığında tekrar çalışıyorsa bence bir sorun yok. Ama sürekli böyle elektrik gidip geliyorsa tabi senin için usb çıkar tak zahmet olsa gerek. Sorun yaşadığın pc de başka herhangi bir görüntü yakalama aygıtı varsa birde onu sök ve o şekilde dene bakalım problem kalkıcakmı? Eğer başka görüntü aygıtı yoksa başka usb ye tak webcam ı yine olmazsa sanırım yapılabilecek mantıklı bir yol yok çözüm için. Fakat sorun yapılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Saygılar...