Apartmanda oturmanın en sinir edici yanları?
Apartmanda oturmanın en sinir edici yanları?
z - hiçbiri...
en sinir yanı müstakil evde bahçeye çiçeğe böceğe alışıp apartmana taşınınca cezaevine girmiş gibi olmak
aynen gecen biriyle kavga ettim adam baya kıllık yaptı fırına gitmiştim pide almaya arabayla gördüm adamı yolda yürüyordu arabayı üstüne sürdüm sıçtı altına korkudan ya bi bırakında açalım sesini geçe kendimi çok yalnız hissediyorum ne güzel şarkılarda teselli bulup hüzünleniyorum adamlar o hüzünün içine ediyorlar
ALAYINA GİDER :) 3-4 ay sonra ev sinema sistemi alıcam bakalım o zaman ne yapıcaklar :)
çok şükür bende apartmanda oturmuyorum, oturamamda herhalde. yüksek sesle film izleyip müzik dinleyen abuk sabuk saatlerde eve girip çıkan ve o tarz arkadaşları olan biri olarak pek beğenilmezdim herhalde :D
Kulaklık denen icattan haberiniz var mı? =) (lafım son sez müzik dinleyenlere)
Sen egonu tatmin et bakalım. =)
haberimiz var elbette ama hiç bir kulaklık son ses müzik dinleyip bass veren ses sistemlerinin yerini tutmuyor son ses müzik acıp egomu tatmin ediyorum :)Sokaktan geçenler sana (hay Allahım) falan demiyor mu? Ben açtığım da Cami'nin çay bahçesinden çıkan amcalar (Allah akıl versin) diyor o anda daha çok açıyorum hani duymamak için.
Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 18 Eylül 2009 16:44
Pek problem yok bizde,zaten apartman 3 katlı :D Ama en çok caddeden geçen arabalar ve arka sokakta koro halinde havlayan köpekler pek uyutmuyor.
Pek problem yok bizde,zaten apartman 3 katlı :D Ama en çok caddeden geçen arabalar ve arka sokakta koro halinde havlayan köpekler pek uyutmuyor.Köpek deme bana :) geçen gece benim pencerinin önünde yattılar.
Ben En Cok Ustumde Cocuk Kosmasından HosLanmam.
apartman dairelerine merdivenle çıkarken evlerin önünden gelen yemek kokusu... birde densizin biri sizden hemen önce sigara içiyor ya o koku insanı sinir ediyor... yan tarafın balkonunu görmek ve görülmekte ayrı mesele tabii... daha çok vardır... en iyisi müstakill bahçeli ev...