valla dostum inanırmısın bende oyunu alalı 2 gün oldu,ATI HD 2600 pro 128 bit lik bir ekran kartım vardı,oyun kurulumunu tam olarak gerçekleştirdiğimi düşünüp çalıştırmayı denedim fakat açılışta siyah bir ekran devamında ise oyundan atıyordu,fakar hiçbir uyarı vermiyordu:S ekran kartımın yetersiz olduğunu düşünerek en yakın teknoloji mağazasından kendime nvıdıa GeForce 9600 GT 1GB 256 bit lik bir ekran kartı aldım... oyunu kaldırıp tekrar kurdum,şu an oyuna giriyorum oyun içindeki fragmanları izliyor menüler arası geçiş yapabiliyorum,fakat iş NEW GAME sekmesine gelince bir süre loading.. diyor ve beraberinde oyundan atıyor.. Sorun adı ise APPCRASH:@ yhani sorun ekran kartımdan kaynaklı değil en azından bunu biliyorum :) şimdi ise çözümü bekleyen ciddi bir problemimiz var anlaşılan :P son iki gündür okumadığım form sayfası kalmamasına rağmen genede metro 2033 appcrash problemine iliişkin bir çözüm yolu bulabilmiş değilim :D diyeceğim oki metro 2033 beraberinde aldığım GRAND THEFT AUTO Episodes From Liberty City oyunundada appcrash hatası alıyorum :S yhani bu appcrash bizim kullanmış olduğumuz işletim sistemi ile alakalı bişeymi yoksa her iki oyunun dandikliğindenmi bilinmez...! bu konu kapanmayacak gibi görünüyor :P herkese selam olsun sorunun çözümüne yönelik ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler