Age of empires 3 oyununu açıyorum bir süre oynadıktan sonra appcrash diye yazı çıkıp oyundan atıyor oyunlardaki hataları düzelten güncelleştirmesini kendi sitesinden indirdim ama bir değişme yok.
Çözümü yokmudur?
Age of empires 3 oyununu açıyorum bir süre oynadıktan sonra appcrash diye yazı çıkıp oyundan atıyor oyunlardaki hataları düzelten güncelleştirmesini kendi sitesinden indirdim ama bir değişme yok.
Çözümü yokmudur?
bazı oyunların vistada calısmadıgı bi gercek ne yaparsak yapalım(oyun ms ürünü bile olsa), ayrıca korsan(yani crack'li oyun) ise sendeki o guncelleştirmeleri yüklesende pek bi etkisi olmaz. cunku yine 3.parti üretim bi crack ile calısıo oyun...
Cevabın için sağol xp işletim sistemimi onardım oyunları onda oynayacağım ama programlar için vista daha iyi gibi duruyor.
Vista iyice uçtu dün oynadığım little fighter 2 de bile appcrash veriyor age of mytology dede verdi.Birdenbire hepsinde aynı sorun neden olmuş olabilir.
Bilgisayara format atıldıktan sonra orjinal cd den yüklendi şu an cd bende yok format atma imkanımda yok yani.