Subscribe to The Onion on YouTube:
Like The Onion on Facebook:
Follow The Onion on Twitter:
Apple'dan devrimsel bir icat: Klavyesiz Laptop
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.youtube bookmark bölümündesin... yani dns yada host dosyası değişikliği yapmadıysan ultra surf kullan...
Sting_32Ben mi göremiyorum yoksa orada hiç bir şey yok mu?
e-eyupbu apple ın bir nisan şakası değil miydi?Değil, Onion News Network, böyle fantezi ve dalga geçen ve bir o kadar acı haberler yapıyor.
Süpermiş yahu Microsoft'un reklam kampanyasından daha başarılı, anti-Apple söyleminde
Bende o adamın gözleri niye bozuk diyordum Mactini'ye bakmaktanmış
"everything is just a few hundred clicks away"
"19 minutes before the battery needs recharge after battery fully charged"
"virtually unbreakable unless dropped or hit"
"for the people using computers for actual work not just d.cking around"(spikere gel
iphone biraz daha gelişirse bu tanıma uyacak zaten dert etmeye gerek yok sonsuza kadar klavye kullanmak zor olur herhalde...
bence çok güzel olmuş. yazı yazma işide, zamanla el alışır belki kılavyedeki kadar hızlı yazılabilir.
Selçuk İslamoğlu(Not: Bakalım kim düşecek ilk)Bazıları geç de olsa düştü :)
PIRANHA_iphone biraz daha gelişirse bu tanıma uyacak zaten dert etmeye gerek yok sonsuza kadar klavye kullanmak zor olur herhalde...iphone zatn ekranda götürüyor multitoch çoklu dokunmabu arada kullannlar için yeni firmware 3.0.0 ile yeni özelikler gelmiştir.
ama param olsada alma iphone
ben symbian sq kullanıcısıyım o bana yeter.
Arkadaşlar, anlamayanlar için tekrar söyleyelim:
Böyle bir cihaz yok. Tamamen Apple'ın kullanıcıları "salak/hiç bir şeyden anlamayacak" olarak gören tasarımlar yapmasını ve yine böyle gördüğü için fiyatları abartmasıyla dalga geçmişler.
Apple CEO'su Steve Jobs'un "baştan icat edildi" diye klişe sözlerinden yola çıkarak, "Tekerlek baştan icat edildi" diyor. "Kullanıcıların henüz isteyip istemediklerini bilmedikleri şeyleri icat ediyoruz" diyor. Hatta Apple ne yapsa alan fanatikleriyle de dalga geçiyor. 45 dakikada mail yazan adam, "Klavyenin ne gereksiz olduğunu şimdi anlıyorum" diyor. Şarj ömrüyle dalga geçiyor felan felan...
Bu gerçek olsaydı ana sayfada yayınlardık zaten :)
Selçuk İslamoğluArkadaşlar, anlamayanlar için tekrar söyleyelim:anladık zaten mesajı yazdığım sırada zaten ilk kim düşecek mesajı orada duruyordu ben haberi kota meselesine izlemedim sadece klavyesiz olayına yorum yazdım ayrıca gerçekten garip bu apple kullanıcısı ona da diyecek fazla birşey yok...hala bazıları sistemin kırılmaz olduğu için çok az virüsün apple üzerinde etkili olduğunu zannediyorlar..Böyle bir cihaz yok. Tamamen Apple'ın kullanıcıları "salak/hiç bir şeyden anlamayacak" olarak gören tasarımlar yapmasını ve yine böyle gördüğü için fiyatları abartmasıyla dalga geçmişler.
Apple CEO'su Steve Jobs'un "baştan icat edildi" diye klişe sözlerinden yola çıkarak, "Tekerlek baştan icat edildi" diyor. "Kullanıcıların henüz isteyip istemediklerini bilmedikleri şeyleri icat ediyoruz" diyor. Hatta Apple ne yapsa alan fanatikleriyle de dalga geçiyor. 45 dakikada mail yazan adam, "Klavyenin ne gereksiz olduğunu şimdi anlıyorum" diyor. Şarj ömrüyle dalga geçiyor felan felan...
Bu gerçek olsaydı ana sayfada yayınlardık zaten :)