Apple'dan yepyeni oyuncaklar!

CHIP Online
21-10-2010, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple yeni bombalarını patlattı: İşte Apple hayranlarını çok heyecanlandıracak son Apple cicileri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/appl ... uncaklar_23111.html

Resimlerle: Yeni MacBook: Apple unuttu dendi ama unutmamış!

Apple'dan hayranlarını çok sevindirecek haberler geldi. Aynı gün içerisinde pek çok yeni Apple ürünü birden duyuruldu. Liste uzun, o yüzden lafı çok uzatmadan yeniliklere göz atmaya başlayalım...

Steve Jobs'ın ilk duyurduğu ürün iLife 11 oldu. iLife'ın içerisinde yer alan ve Facebook eklentileri ile geliştirilen iPhoto 11'in en çok dikkat çeken özelliği yeni tam ekran modu. iPad benzeri albüm görüntüleme imkanı ve doğrudan Flickr'dan resim gösterebilme özellikleri de oldukça ilgi çekici. iPhoto artık uygulamanın içerisinden seçtiğiniz resimleri doğrudan e-posta ile paylaşma imkanı da sunuyor.

iMovie 11'deki en önemli yenilik ise ses düzenlemelerinde yapılan geliştirilmeler. Bunun yanı sıra tek seferde efektler olarak tercüme edilebilecek olan yeni "one step efects" özelliği, iMovie 11'de birden fazla değişikliği tek bir adımda gerçekleştirme imkanı sunuyor. iMovie'nin yeni 15 fragmanı da oldukça eğlenceli ve kolay kullanım özelliğine sahip. Ayrıca iPhoto'daki yüz tanıma özelliği artık iMovie'de de yer alıyor.


Tüm konu: Apple'dan yepyeni oyuncaklar!

İzleyin: MacBook 7,1 Vietnam'dan sızdı!

Resimlerle: Yeni MacBook: Apple unuttu dendi ama unutmamış!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce bu ürünlerden en ilginci hangisi?