Apple'ın iPhone için kara listesi...

CHIP Online
03-01-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın çoğu zaman garip nedenlerle yasakladığı iPhone uygulamaları ve ilginç hikayeleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/appl ... -listesi_17147.html

Resimlerle: Apple'ın kara listesi!

Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden Apple, sunduğu teknolojik cihazlar dışında geçen yılın Temmuz ayında kullanıcıların hizmetine sunduğu uygulama mağazası olan App Store'la, kullanıcıların yazılım ihtiyacını da önemli ölçüde gideriyor.

Bugün için 100.000'den fazla uygulamaya ev sahipliği yapan ve yazılım geliştiricilerinin yoğun ilgi gösterdiği App Store, her ne kadar uygulama çeşitliliği bakımından zengin olsa da, App Store yönetiminin uygulamalara olan tavrı yazılım geliştiricilerini ve elbette kullanıcıları zor durumda bırakabiliyor.

App Store'un direktörlerinin kontrolünden tek tek geçen uygulamalar, daha sonra App Store'da yerini alarak kullanıcıların kullanımına sunuluyor. Ancak bazı uygulamalar birden bire bu mağazada yayından kaldırılabiliyor; zira yazılım geliştiricileri uygulamalarının kesinlikle App Store formatına uygun olduğunu ve yanlış bir şey yapılmadığını direktörlere anlatmaya çalışıyorlar ve o arada olan bu tip uygulamalardan mahrum kalan kullanıcılara oluyor.

Biz de bu makalemizde App Store yönetiminin yayından kaldırdığı 20 klasik uygulamayı bir araya getirdik. Makalemizin devamına galeri sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz...


Tüm konu: Apple'ın iPhone için kara listesi...

Resimlerle: Apple'ın kara listesi!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: En ilginç hikaye iszce hangi uygulamaya ait?