Apple'ın yeni gözdeleri objektif karşısında

CHIP Online
10-09-2008, 13:49   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Apple, yeni nesil iPod nano ve touch'ını Londra'da tanıttı. Yeni iPod'lar galerimizde...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Appl ... arsisinda_8620.html

Resimlerle: İşte yeni iPod'lardan çok özel kareler

iPhone ve iPod ürünleriyle dünya genelinde büyük sükse yapan Apple, yeni nesil iPod'larını Londra'da kullanıcılarının beğenisine sundu.  

Modaya uygun olarak tasarlanan ve yine Apple'ın o bilindik tasarım harikalarından biri olan yeni iPod nano'lar, önceki iPod'lara nazaran nispeten daha hafif. Öyle ki, Apple'ın bu yeni iPod'unu cebinize yerleştirdiğinizde varlığını bile hissedemiyorsunuz.

Küçük ekranıyla oldukça çekici görünen yeni iPod nano'yla ilgili açıklamalarda bulunan Chris Phin, bu konuda şunları ifade etti: "Farklı ve sevimli renk kombinasyonlarıyla yeni iPod nano artık çok daha zengin bir donanıma sahip."

Kolay kullanımıyla kullanıcıları cezbeden iPod ailesine yeni katılacak iPod'ların daha fazla fonksiyonu içerecek olması, Apple'ı kara kara düşündürüyor; zira yeni fonksiyonların eklenmesiyle birlikte kolay kullanımıyla ünlü iPod'lar bu özelliğini kaybedebilir.

iPod touch
Daha ince bir yapıda olan iPod touch'ta dikkatleri ilk çeken yenilik, Need for Speed ve Spore gibi oyunların bu cihazda yer alması.

Bir devrim olarak nitelendirilemese de, iPod'ların yeni fonksiyonlarıyla epey yol kat ettiğini ifade eden Chris Phin, açıklamasının devamında iPhone'dan da bahsetmeyi ihmal etmedi: "Bir iPhone sahibi olarak, Cuma günü yayınlanacak olan 2.1 firmware güncellemesi beni gerçekten heyecanlandırıyor; elbette bu, iPhone'un daha stabil çalışması ve batarya ömrünün daha uzun olması anlamına geliyor."

Tüm konu: Apple'ın yeni gözdeleri objektif karşısında

Resimlerle: İşte yeni iPod'lardan çok özel kareler

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yeni iPod'lar hakkındaki ilk izlenimleriniz...

İtacHi_
10-09-2008, 14:04   |  #2  
İtacHi_ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,894 mesaj

PSP gibi oyun oynatıyosa çok güzel bir makineKahkahaKahkahaGülüşGülüşPaylaşım için teşekkürler.Beğendim

CU_GS7
10-09-2008, 15:11   |  #3  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

iPod nano'nun yeni tasarımını beğenmedim.. Nano'daki öncelikli kıstas taşınabilirlik olmalıyken uzun olması hiç hoşuma gitmedi.. Şahsen "eski" nano'mdan memnunum ve değiştirmeyi düşünmüyorum.. =)

Borga-x
10-09-2008, 16:59   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Walla bende şu anda kullandığım Ipod Touch'tan memnunum. Yenı cıkanda bır ses duğmesi eklenmiş birde incelmiş. Walla eski hali bile bana yetiyor. Canımı tek sıkan durum son güncellemenin 9.90$ gıbı bır ucretle veriliyor olması..

TuncaBozkurt
10-09-2008, 21:22   |  #5  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Aslında yeni nesil iPod Nano fena gözükmüyor. Ama CU_GS7'nin de söylediği gibi uzun olması iyi olmamış. Verilen şekil eski tasarım üzerine verilmeliydi.

Fattur
12-09-2008, 22:02   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Daha ince bir yapıda olan iPod touch'ta dikkatleri ilk çeken yenilik, Need for Speed ve Spore gibi oyunların bu cihazda yer alması.

işte buuu