'Apple iPhone'u açmanızı istemiyor'

CHIP Online
21-01-2011, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Anten problemi, çatlayan cam, yanlış düğmeler derken, nurtopu gibi bir iPhone sorunumuz daha oldu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/appl ... stemiyor_24819.html


Resimlerle: Apple hakkında bilmediğiniz 10 gerçek!

Bazı kullanıcılar iPhone 4'de bulunan açılmaya karşı dayanıklı vidalardan oldukça rahatsız. Bu değişiklikten en rahatsız olan kişi ise iFixit CEO'su Kyle Wiens gibi görünüyor.

Wiens, Apple'a gönderdiği e-postada iPhone 4'ün sonraki dağıtımlarında kullanılan 'pentalobe' adlı vidalar hakkında öfke püskürdü. Wiens'e göre Apple, Philips ve Torx vidalarını kullanıcıların iPhone'u açmasını engellemek için terketti. Wiens, Amerika dışında satılan iPhone'larda ise bu vidaların daha küçük sürümünün kullanıldığını söylüyor.

Bir diğer şikayet ise, servise giden iPhone'ların vidalarının yeni vidalarla değiştirildiği konusunda... Bu şikayetlere göre Apple, normal vidaları, serviste yeni vidalarla değiştiriyor...

Bazı tüketiciler, kullanıcıların telefonlarını açabilmesi, pilini ve bellek kartını değiştirebilmesi gerektiğini düşünüyor. iFixit, ürettiği 'özgürleştirme kiti' ile 9.95 dolara pentalobe vidalardan kurtulup standart Philips vidalara geçme şansı veriyor.

Tüm konu: 'Apple iPhone'u açmanızı istemiyor'

İzleyin: Apple'ın Laptop Avcılar'ına cevabı

Resimlerle: Apple hakkında bilmediğiniz 10 gerçek!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Apple ürünlerindeki vidalardan şikayetçi misiniz?

ávokado
22-01-2011, 09:04   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

ben Appel 4 ipone ve Samsung Galaksy S 19000 kullaniyorum.Samsung Galaksy ,Appel 4 Ipone´na 10 basar.büyük ekran,süper hafifi,süper hizli. Appel Ipone kapagi acamiyorum,pil degistiremiyorum.kart degistiremiyorum.vs.Appel  Ipone 10 bile ciksa almam.Samsungun tek eksigi Türk Apps olmamasi.