başlıktada belirttiğim gibi araba modifiye etceğimiz oyunlar varmııııııı
Araba modfiye edilebilen underground 2 benzeri
Underground 2den bahsettiğine göre eski olup olmaması seni bağlamıyor;
O zaman Street racing syndicateyi öneririm,Çok kişi bilmez bu oyunu ama Modifiye sistemi çok iyiydi..
Yada Nfs serisinede devam edebilirsin Most wanted,carbon,Undercover fln.
Her ne kadar eski bir oyun bile olsa benim en sevdigim yarış oyunu most wanted,carbon,undercover,run bu oyunlar bile underground 2 nın yerine alamaz benım için.Underground2 için mod city drift modu var bütün arabalar değişiyor bmw m3 fln gelıyo modifiye parçları değişiyor en önemli süper ofsetli jantlar gelıyor denemeni tavsiye ederim.
Juiced 2 oynamadım hiç ama underground 2ye çok benziyor :)
Her ne kadar eski bir oyun bile olsa benim en sevdigim yarış oyunu most wanted,carbon,undercover,run bu oyunlar bile underground 2 nın yerine alamaz benım için.Underground2 için mod city drift modu var bütün arabalar değişiyor bmw m3 fln gelıyo modifiye parçları değişiyor en önemli süper ofsetli jantlar gelıyor denemeni tavsiye ederim.Beklediğim yorum sonuda ALLAH razı olsun herkes eski falan diyor bizde biliyoruz eski ama başlıga dikkat etmiyoki kimse underground 2 benzeriiiiii dedim modifiye harika oluyor ama eski arabalar olduğu için keyif kacırıyor bi yerden sonra ,mod city bakıcam tekrar tşk ederim..
NFS PORSCHE 2000 i oynadın mı bilemem. Modifiye olayı gerçeklikle çok yakın. Aynı zamanda oyunda araba kullanımı gerçeğe çok yakın. Özellikle force-feedback direksiyonla
her oyunda mod trainer vb şeyler vardır keyfinizi bozmayın ayrıca underground 2 oyunu yeniden kurun crack yapmayın son resmi yamasını kurun son resmi yamaya uygun crack atın her türlü ayarı yapabilirsiniz