Ne zamandır Euro Truck 2 oynuyorum gerçekten güzel bir oyun ama sürekli 90 km ' de gitmek sıktı biraz.İnternette farklı simulator oyunları var fakat fikrinizi almak istedim.Grafikleri güzel,zevk alabilecegim önerebileceginiz bir oyun var mı ?
Araba Simulatör oyunu önerebilir misiniz ?
Test Drive Unlimited 2 Olabilir,Hem serbest sürüş,hem yarışlar var. Birde Most Wanted 2012 var ama o bayağı arcade,simulasyondan uzak,Kesmeyebilir,Yinede serbest sürüş moduda var.
Urban Jungle Autoškola <-- Oyununu kesinlikle öneririm. Oyun İngilizce değil. Hırvatça. Oyunun Türkçe yaması İngilizce yaması yoktur. İlk önce 3 görevi bitirmen gerekiyor. Sonra serbest sürüş ama serbest sürüşte ceza yersen görevler siliniyor. Görevleri yeniden yapman gerekiyor. Ama oyun güzel. Ben oyunu 2 Part olarak indirdim.
City car driving
Driving simülatör 2012
Driver san fransisco özellikle tavsiye ederim. her markadan en az 1 araba var biraz macera tarzlı olsada oyuna başladığın an hep araba kullanıyorsun bir çok araba var bide SAVE dosyasını indirip yaparsan arabaların hepsi açılıyo, araba sürüşüde oldukça güzel sistem destekliyorsa indir bence tam sana göre.