Arkadaşlar ben üniversite öğrenciyim. Araba yarışlarının basitliği ile ilgili bi problemimiz var ve derste bunu çözmek için yöntemler geliştirmek düşünüyorum. Aklınıza yada hayalinizde olan bişeyler warsa yazarmsıınız acaba buraya?
araba yarışlarının eksikleri
bence eksik bişey yok.
kaza yapınca, sürücünün levyeyi alıp dalması dışında..
yani tabiki eksik değil ama mesela hayalimizde nasıl olamı ki ? oynarken tam hazza kavuşalım. fikirleri olan arkadaşlar warsa yazarsa sevinirm. yoksa dersten kalıcam :((
peki ozaman amartisörlere ağırlık ver, akis kırma olsun, hararet yapsın, lastikler zamanla erisin, lastik yakabilelim, kazalardan sonra sürücüye dair canın acıdığını ifade eden sesler olsun, kaza yapınca araba hasar alsın tampon falan yerde sürünsün, şöförler arası tartışma olsun.. :D levyeyide unutma
yarışı ponpon kızlar başlatsın :DD
Bakın yanlış aktarıyosam özür dilerim. Derste şöyle bi problemimiz war: Konu araba yarışlarının basitliği. Napmak lazım da araba yarışlarını daha nitelikli hale getirmek lazım? Bunu demem araba yarışlarını kötü yapmıyor demiki. benimki sadece fikir. neler olmalı araba yarışlarında da oyun çok daha zor ve eğlenceli hale gelmeki? Sadece fikirlerinizi istiyorum.
bilmem bence ggayet iyiler özellikle richard burns rally ve colin mcrae dirt basitlik derken nfs den filan bahsediyorsun sanırım.
Colin McRae serisinde isteyebileceğiniz birçok şey var zaten. Hem de yıllardır. NFS serisine dönüp bakmazsınız bile Colin McRae oynadıktan sonra.
eltahirColin McRae serisinde isteyebileceğiniz birçok şey var zaten. Hem de yıllardır. NFS serisine dönüp bakmazsınız bile Colin McRae oynadıktan sonra.dirt'i denediysen görüşelim, kafede kayıt dosyasını yapamadım bitürlü arabalar açılmıyor.
01apachidirt'i denediysen görüşelim, kafede kayıt dosyasını yapamadım bitürlü arabalar açılmıyor.Evet, Dirt'ü bitirdim.
motor sprolarıyla oldukça yakından ilgileniyorum sana şunları söyleyebilirim eskiden ntv de yani 5-6 sene önce olips motor sporları vardı orada çok phalaı kameralar kullanılırdı ve her biri en iyi pilotun aracına takılırdı genelde yanlardaki marşpiyerlere takılırdı bu pahalı kameralar bu yüzden yarışın ortalarında dağılırdı bunu neden yazdım şu yüzden:
çok gerçekci bir görüntü sunardı bu görüntüler adeta araba üzerinizden geçiyor hissi uyandırırdı
ayrıca formula 1 deki motor ve modifiye kıstlamaları formula 1 deki adrenali 0 a indirmekte...
insanlara motor sporlarından bekldikleri adrenali vermeliler en büyük eksiklik bu bnce
konudan iyice çıkıyoruz farkındayım. monako gerçekten zevksiz geçti ama bu sene bence hiçte öyle değil. özellikle ispanya gp gerçekten iyiydi. Hatta gelecek hafta türkiye de kimi raikkonen den ikincilik bekliyorum. belki alonso kersi yine kullanmaya başlarsa biraz daha hareket gelir. ben de böyle sezon görmedim ama bu seneden umutluyum. button barrichello nun şampiyonluğu benim gözümde sivasın şampiyonluğu gibidir.
SCARFACE_ayrıca formula 1 deki motor ve modifiye kıstlamaları formula 1 deki adrenali 0 a indirmekte...insanlara motor sporlarından bekldikleri adrenali vermeliler en büyük eksiklik bu
Bana göre eksik olanlar:
1.Yarışların geçtiği veya serbest dolaşma yapılan şehirler ölü olmasın !sağda solda alış veriş yapan veya işe giden insanlar olsun yaşayan bir şehir olsun.
2.Sürekli gündüz veya sürekli gece değil sabah başlasın yavaş yavaş hava kararsın gece olsun ve tekrar gündüz yani dünya yaşayan dünya olsun.
3.Aarabanın benzini bitsin! benzin için istasyonlar olsun.
4.Şehirde Tren,Vapur ve diğer Araçlar normal faliyetlerine devam edsin Trafik ışıkları mevcut olsun kırmızıda geçince ceza puanı olsun ama bunları hep istenildiğinde kapatılabilsin.
benim aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olmuşumdur.
kaza yapıldıgında surucununde eszamanlı olarak saglık problemlerının ortaya cıkması olabılır mesela bı carpısmadan sonra gorus netlıgı dusebılır veya dıreksıyon hakımıyetı daha az olabılır
araclar gerçek araçlar gibi savrulmalı yani amasitörler esnemeli ve firenler çok kullanılırsa ısınmalı ve gaz çok daha iyi tepki vermeli
polisler yakalıyor kapıyı açana kadar yakalandık sayılmaz elbet kaçarız
walla yorum yazan herkese çook teşekkürlerimi sunuyorum :) çok işe yarıyacak..
ben bayadır şunu düşünüyorum ( yapamam ama :D ) bi kasket takıcaz kafamıza ordan içinde lcd gibi bişi olcak biz sanki içinde gibi oynıcaz bide elektronik dalgalar vercek beynimize bölece biyere vurdumuzda mesela sağ tarafa vuruyorsak sağ tarafımız biraz acıcak :D güzel bişi olur ama pek sanmıyorum