arkadaşlar internette video ve tv izlerken arabelleğe alınıyor yazısı çıkıyor.ben ara bellekten çalışan bu video görüntülerini bilgisayara kaydeden freeware bir yazılım varmı merak ediyorum.varsa adını ve indirebileceğim internet adresini gönderebilirmisiniz.teşekkürler
arabellekten harddiske
Bazı sitelerde izlediğin videolar "temporary" klasörüne gelir..
youtube`dan izlediklerini önce bir programla url`sini yapıştırıp indirmen gerekir;sonra da flv player ile izlemen mümkün..
Youtbe için Youtube Grabber en sadesi.Media player ile izlediklerin eğer direkt URL ise Temporary Internet Files klasörü içindedir.Metacafe veya Google Videolarını kaydetmek içinse ister Firefox'taki Video Downloader eklentisini kullanın, isterseniz de VDownloader adlı yazılımı.
Yukarıda bahsettiğim direkt link olayı şöyle:
atıyorum bir video var adresi http://www.site.com/video.wmv.Bunu kaydetmeniz çok basittir.İster izlemeden önce direkt kaydedin isterseniz de media player activex i ile izledikten sonra bahsettiğim klasörden alın.
Eğer atıyorum adresiniz mms://site.com/televizyon gibi bir adres ise (sabit bir dosya yok.Çevrimiçi akış var)WM Recorder var.Daha ayrıntılı bilgi ve alternatif programlar için google da "stream video record" gibi kelimelerle arama yapabilirsiniz.
Kolay gelsin.Hoşçakalın...
csmergunarkadaşlar internette video ve tv izlerken arabelleğe alınıyor yazısı çıkıyor.ben ara bellekten çalışan bu video görüntülerini bilgisayara kaydeden freeware bir yazılım varmı merak ediyorum.varsa adını ve indirebileceğim internet adresini gönderebilirmisiniz.teşekkü
puckish75csmergunarkadaşlar internette video ve tv izlerken arabelleğe alınıyor yazısı çıkıyor.ben ara bellekten çalışan bu video görüntülerini bilgisayara kaydeden freeware bir yazılım varmı merak ediyorum.varsa adını ve indirebileceğim internet adresini gönderebilirmisiniz.teşekkü